Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2024

Υπουργική αγωνία για το «ριφιφί»...

 


 

 «Ούτε στον άνδρα μου δεν θα τα έδινα»...

Με κάθε τρόπο και με όλες τις διαβεβαιώσεις που μπορεί να δώσει, προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση της η Νίκη Κεραμέως από το σκάνδαλο με τα emails, που ήδη έχει θέσει εκτός ευρωλίστας την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μεγάλη είναι η αγωνία της, καθότι αυτή η υπόθεση μπορεί να τερματίσει την πολιτική καριέρα της εάν αποδειχθεί ότι επί των ημερών της έγινε… ριφιφί στα προσωπικά στοιχείων των εκλογέων.

«Ούτε στον άνδρα μου δεν θα τα έδινα» λέει σε συνομιλητές της η Νίκη.

Αλλά λέει και κάτι άλλο, που μάλλον προκαλεί μία κάποια ενόχληση προς Μάκη Βορίδη μεριά. Συνηθίζει να μιλά για «λίστα Μαΐου» κι αυτό κρύβει μία παγίδα. Βλέπετε, η «λίστα Μαΐου» καταρτίστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ η υπηρεσιακή είχε την ευθύνη για τη «λίστα Ιουνίου».

Οι δύο λίστες είναι διαφορετικές κατά δύο με τρεις χιλιάδες ψηφοφόρους, που εγγράφηκαν στο μεταξύ για τις δεύτερες εκλογές εκείνης της περιόδου.

Δεν είναι σαφές εάν απλά πρόκειται για ένα ρητορικό σχήμα, που παραπέμπει έτσι κι αλλιώς στην υπηρεσιακή κυβέρνηση αποκλειστικά, ή η Νίκη εννοεί ότι μπορεί να έγινε και καμιά «λαδιά» νωρίτερα της υπηρεσιακής.

Πάντως όχι μετά την 28η Ιουνίου που ανέλαβε η ίδια – αυτό την ενδιαφέρει μόνο κι όχι αν μείνει εκτεθειμένη (και) η περίοδος Βορίδη…

Κάλχας - Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου