Σάββατο, Μαρτίου 30, 2024

Κασσελάκης: Για ούζα με τη «σειρά» του και τους συγγενείς του στη Θήβα (δείτε βίντεο) Σε ταβέρνα της Θήβας μαζί με φαντάρους της σειράς του γευμάτισε ο Στέφανος Κασσελάκης. Εκεί έσβησε και την τούρτα των γενεθλίων του.




ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI





Το τραπέζι σε στρατιώτες του θαλάμου του, στο στρατόπεδο της Θήβας, με τους οποίους ντύθηκαν την ίδια μέρα στα «χακί» έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ορκωμοσία του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε με φαντάρους που έχουν την ίδια σειρά με εκείνον, ενώ εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το «παρών» στο γεύμα έδωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Μπάμπης Παπαδάκης και η βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου και ο βουλευτής Επικρατείας, Ευάγγελος Αποστολάκης.


Στο ίδιο τραπέζι, στο οποίο τα ούζα είχαν τον πρώτο λόγο, βρέθηκε ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακΜπεθ και οι συγγενείς του. 





Τούρτα γενεθλίων

Ο Στέφανος Κασσελάκης έσβησε και τούρτα γενεθλίων, η οποία είχε τον αριθμό 35.

«Έχουμε ανοίξει 20 ημέρες. Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την Αθήνα, από το Γραφείο του. Θα είναι ο κ. Κασσελάκης και θα είναι κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του. Δεν έχω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Έχω μια εικόνα για 50-60 άτομα. Λογικά θα είναι και οι γονείς του, θα είναι οικογενειακά. Έχουμε απλά πράγματα. Φρέσκα θαλασσινά, μικρά ψαράκια, καλαμαράκια, χταποδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θήβα.

«Εννοείται θα του πάρουμε τούρτα για τα γενέθλιά του και στα υπόλοιπα παιδιά γλυκό», κατέληξε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου