Σάββατο, Μαρτίου 02, 2024

Νίκαια - Η σύζυγος του θύματος στο iEidiseis: «Είχα καταγγείλει τον πατέρα μου πριν 3 χρόνια για απειλές κατά της ζωής μου» Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη νέα τραγωδία στη Νίκαια από την κόρη του δράστη.






 


Αλέξανδρος Γύγος
 


Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη νέα οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Νίκαια με τη δολοφονία του 40χρονου από τον πεθερό του, φέρνει στο φως το iEidiseis.

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που έμενε ο 40χρονος. Μετά την δολοφονία αυτοκτόνησε.


Η σύζυγος του θύματος μίλησε στο iEidiseis αποκαλύπτοντας πως είχε καταγγείλει πριν από τρία χρόνια τον πατέρα της στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για απειλές κατά τη ζωής της, αλλά κρίθηκε από ψυχίατρο πως είναι καλά και αφέθηκε ελεύθερος.

«Eγώ έχασα τον άντρα μου από έναν άνθρωπο άσχετα αν ήταν πατερας μου αυτός, τον οποίο είχα καταγγείλει πριν από τρία χρόνια στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για απειλές κατά της ζωής. Είχε εξεταστεί από ψυχίατρο και μου είπαν μετά από 3 μέρες ότι είναι καλά και οτι τον άφησαν να φύγει! Ποιος θα αναλάβει τώρα την ευθύνη που κατέστρεψε την οικογένειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Η φωτογραφία του 64χρονου δράστη


Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πεθερικά του άτυχου άνδρα είχαν χωρίσει και η γυναίκα είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε να μείνει στην κόρη της. Βρισκόταν στην Αθήνα τους τελευταίους δύο μήνες και ζούσε μαζί τους μέχρι να βρει ένα σπίτι. Ο δράστης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και σκότωσε τον γαμπρό του θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον χωρισμό και κατηγορώντας τον πως κρύβει τη σύζυγό του.

Τραγική φιγούρα το ανήλικο εγγόνι που σύμφωνα με μάρτυρες φώναζε: «μαμά μαμά κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά». Η κόρη του δράστη ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία καθώς βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε νεκρούς τον πατέρα και τον σύζυγό της. Ένας ακόμα μάρτυρας ανέφερε στο iEidiseis πως ο 64χρονος ήταν «πατέρας αφέντης». Όπως είπε «έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του και όταν η γυναίκα του τον εγκατέλειψε ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου