Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Κακοκαιρίες τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα 2024 Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό το Πάσχα 2024.







 

Ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης δεν μας έχει καλά νέα για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, σε επίπεδο βροχών και καταιγίδων τουλάχιστον.

Όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά στοιχεία, τα οποία σιγά - σιγά «κλειδώνουν» όσο φτάνουμε προς τη Μ. Εβδομάδα, ο καιρός θα είναι άστατος, ενώ η θερμοκρασία θα κινείται μεταξύ 23 και 26 βαθμούς Κελσίου.


Πιο αναλυτικά, αύριο μία νέα διαταραχή περνά από τα δυτικά και καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Οι συνθήκες θα είναι ήπιες την Παρασκευή και το Σάββατο, με μία νέα διαταραχή να έρχεται από την Κυριακή που θα φέρει βροχές τη Μ. Δευτέρα, και ρίχνοντας λίγο τη θερμοκρασία.

Τα... δυσάρεστα έρχονται από τη Μ. Τετάρτη, όπου θα έρθουν πιο οργανωμένες διαταραχές που φέρνουν περισσότερες βροχες προς τη δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.


Μάλιστα, αυτές οι κακοκαιριες φαίνεται να διατηρούνται έως και την Κυριακή του Πάσχα, όπου αναμένονται μπόρες και βροχές προς τα δυτικά και βόρεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου