Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

Ο Τασούλας θα πάρει... μεζούρα για Φλώρο και Γραμμένο Δύσκολη η εφαρμογή της απόφασης για τα 50 μέτρα απόσταση μεταξύ Φλώρου και Γραμμένου.



Menelaos Myrillas / SOOC

 
 


Πιένες θα γνωρίσουν τα καταστήματα τριγύρω από τη Βουλή που πουλάνε ραφτικά. Ο λόγος; Η απόφαση της Δικαιοσύνης για τα 50 μέτρα απόσταση που πρέπει να κρατάει ο Κωνσταντίνος Φλώρος από τον Βασίλη Γραμμένο. Και πλέον οι επιτελικοί του κοινοβουλίου ψάχνουν να εφοδιαστούν με αρκετές μεζούρες ώστε να ελέγχουν συνεχώς την απόσταση μεταξύ των δυο «πρωταγωνιστών» του βίαιου επεισοδίου στη Βουλή.

Πέρα από την πλάκα, πάντως, στους διαδρόμους της Βουλής, έμπειροι κοινοβουλευτικοί εκτιμούν ότι ο περιορισμός είναι κομμάτι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Ούτε το θύμα της επίθεσης, ο βουλευτής Γραμμένος της Ελληνικής Λύσης, μπορεί να περιοριστεί στις κινήσεις του εντός της Βουλής, ούτε η αίθουσα της Ολομέλειας είναι αρκετά μεγάλη ώστε να είναι συνεχώς στην απαιτούμενη απόσταση οι δυο βουλευτές.


Τη λύση όμως μπορεί να δώσει το… εκλογοδικείο. Είναι πολύ πιθανό πριν λήξει η 15νθήμερη αποβολή, σε εργάσιμες κοινοβουλευτικά ημέρες και όχι ημερολογιακά, του Φλώρου να έχει εκδοθεί η απόφαση για την έκπτωση των βουλευτών των Σπαρτιατών, πρώην και νυν.

Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου