Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

AEK - Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου ντέρμπι των playoffs της Super League Η «OPAP Arena» θα φιλοξενήσει το κρίσιμο ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.


Eurokinissi

 
 


Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ο νικητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει «άλμα» τίτλου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μπορούν με νίκες τους να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην πρώτη θέση.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην κορυφή του πίνακα με 72 βαθμούς, ενώ 1 βαθμό πίσω τους βρίσκονται οι «πράσινοι» με 71. Από κοντά και με παιχνίδι λιγότερο βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» με 67 βαθμούς και οι «ερυθρόλευκοι» με 66. Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) διεκδικούν τον τίτλο με σοβαρές πιθανότητες.
Τα τελευταία δεδομένα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να συμμετέχουν σε ολόκληρη την τελευταία προπόνηση της Ένωσης και τους υπολογίζει κανονικά για το ματς με τους «πράσινους».


Ο Σέρβος μέσος της Ένωσης είχε απουσιάσει από το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Αυστριακός γκολκίπερ ήταν εκτός προπονήσεων εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός θα έχει στη διάθεσή του επίσης και τους Λιβάι Γκαρσία και Πέτρο Μάνταλο, ενώ αμφίβολοι είναι ο Νόρντιν Άμραμπατ που είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Αρόλντ Μουκουντί.
AEK - Παναθηναϊκός: Ποιο κανάλι δείχνει live τον αγώνα

Η σέντρα στην κατάμεστη «OPAP Arena» για το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 και το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα live είναι το Cosmote Sport 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου