Τρίτη, Απριλίου 30, 2024

Δήλωση-σοκ από τη Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει»





«Έχει κάνει και πολλές χειρότερες κινήσεις».

Αίσθηση προκάλεσαν οι σοκαριστικές δηλώσεις της Δήμητρα Λιάνη για την γιο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκο, και τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό της.

Η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, μίλησε σε πρωινή εκπομπή και σχολίασε τα όσα είπε ο Νίκος Παπανδρέου ότι δηλαδή δεν είχε επαφή ή επικοινωνία μαζί της.



Η χήρα του Παπανδρέου, η οποία ανέφερε ότι η οικογένειά του δεν εκτίμησε το γεγονός ότι η ίδια έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή, προκάλεσε σοκ όταν κατήγγειλε στον αέρα ότι ο Νίκος Παπανδρέου κινήθηκε απειλητικά σε βάρος της, λύνοντας τη ζώνη του για να της δείξει ότι θα την χτυπήσει, λίγες μέρες προτού ο Ανδρέας φύγει από τη ζωή.



«Εδώ ολόκληρος Παπανδρέου και μου λέει “Άκουσε Δήμητρα, δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένειά μου, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Να μη δίνεις σημασία σε τίποτα από όλα αυτά. Προχωράμε”. Αυτός ήταν ο Ανδρέας» ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» η Δήμητρα Λιάνη και πρόσθεσε: «Μπροστά μου ήταν όλα πολύ ωραία, πίσω από την πλάτη μου φυσικά γινόταν. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος. Εδώ έφτασε μια φορά ο Νίκος, λίγες μέρες πριν πεθάνει, με τον Αντρίκο, να μπουν μέσα και να λύσει τη ζώνη του και να την κάνει έτσι μες στο σπίτι μας, ότι θα με δείρουν, ότι θα με χτυπήσουν, ότι τι με περιμένει. Έχει κάνει και πολλές χειρότερες κινήσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου