Δευτέρα, Απριλίου 29, 2024

Ο Δούκας… έφερε την “ανάσταση” της κεντροαριστεράς στο ΠΑΣΟΚ και βάζει στα “γκάζια” Ανδρουλάκη και δελφίνους




Η ανάσταση του Λαζάρου, φαίνεται πως έφερε και την “ανάσταση” της Κεντροαριστεράς του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, αφού μετά από καιρό είδαμε να γεμίζει μεγάλη αίθουσα και μάλιστα με κόσμο που σημειολογικά σημαίνει πολλά για το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.

Ο λόγος για την εκδήλωση της παράταξης Ηλιάδη για την κλιματική αλλαγή με κεντρικό ομιλητή τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα που για πολλούς είναι το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί της ευρύτερης κεντροαριστεράς.



Στην εκδήλωση τοποθετήσεις πραγματοποίησαν οι: ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και ο Επίκουρος Καθηγητής Ε.Μ.Π. Βαγγέλης Μαρινάκης… ενώ πολλοί ήταν οι ψίθυροι για την απουσία του Περιφερειάρχη που και άποψη έχει και ξέρει…

Βέβαια η χθεσινοβραδική εκδήλωση της παράταξης «Τρίκαλα Τόπος να Ζούμε», ήρθε ως συνέχεια της επίσης επιτυχημένης πρωινής Θεματικής Εκδήλωσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου και εκεί ήταν πάρα πολλά τα στελέχη της κεντροαριστεράς (και όχι μόνο βέβαια), καταδεικνύοντας σαφέστατα το γεγονός πως… όποιος έχει την εξουσία μαζεύει και κόσμο, κάτι που γνώριζαν πάρα πολύ καλά οι Νεοδημοκράτες τις ημέρες του Αγοραστού και Χρήστου Μιχαλάκη στα Τρίκαλα.



Πηγή: energospolitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου