Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024

Κασσελάκης για Σπαρτιάτες: Σφάζονται ΝΔ – Βελόπουλος για τις ψήφους των νεοναζί Η άκρα δεξιά και οι νεοναζί δεν έχουν κανένα ρόλο και καμία επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.





Eurokinissi

 

 

Βολές σε Νέα Δημοκρατία και Ελληνική Λύση που διαγκωνίζονται για τις ψήφους των Σπαρτιατών εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και αναδημοσιεύει ένα στιγμιότυπο από την πρωινή συνέντευξή του στο OPEN, όπου απαντά πως δεν θέλει στήριξη από τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.


«Σας λέω πολύ ξεκάθαρα ότι η άκρα δεξιά και οι νεοναζί δεν έχουν κανένα ρόλο και καμία επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άκρως αντίθετα από τις αξίες μας. Εμείς είμαστε η κοινωνία που έχει ιστορία, που έχει παλέψει ενάντια στο φασισμό και δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τίποτα. Άλλοι είναι αυτοί που παρακολουθούν νεοναζί στους σταθμούς των τρένων με ρόπαλα και δεν κάνουν τίποτα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.





Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί «Σπαρτιατών».Στο ερώτημα «τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;», η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη:ΌΧΙ. pic.twitter.com/dcDGTeO9rX— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 24, 2024

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου