Τρίτη, Απριλίου 16, 2024

Κύκλωμα με λαθραία τσιγάρα «κρατούσε» κλειδωμένα δύο ανήλικα Οι αρχές ερευνούν αν οι ανήλικοι στο Παγκράτι είχαν απαχθεί ή αν κρύβεται από πίσω άλλο κύκλωμα.





EUROKINISSI

 


Αλέξανδρος Γύγος
 


Μια καλοστημένη επιχείρηση εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα μετά από πληροφορίες και έρευνα οι έμπειροι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του κυκλώματος.


Επί της Φορμίωνος στο Παγκράτι διατηρούσαν αποθήκη την οποία λειτουργούσαν και ως κέντρο διακίνησης.

Για να μην φαίνεται η δραστηριότητα με τις κούτες των λαθραίων τσιγάρων και καπνικών, είχαν τοποθετήσει λαμαρίνες γύρω από την αποθήκη.


Μέσα στον χώρο της αποθήκης οι αρχές εντόπισαν δυο ανήλικους αλλοδαπούς σε άθλιες συνθήκες. Οι ανήλικοι φέρεται να ήταν επιφορτισμένοι με τη διανομή και παράδοση των παράνομων καπνικών στους «πελάτες».

Φέρεται να έδιναν τα τσιγάρα μέσα από μια τρύπα που υπήρχε στις λαμαρίνες. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαπιστώθηκε από την ίδια τρύπα του εφοδιάζονταν και με φαγητό. Οι αρχές ερευνούν αν οι ανήλικοι είχαν απαχθεί ή αν κρύβεται από πίσω άλλο κύκλωμα εμπορίας.


Από τις καταθέσεις και τους μάρτυρες προσπαθούν να διαπιστώσουν την όποια σχέση και εμπλοκή τους στην υπόθεση, το πως έφτασαν δηλαδή οι δυο ανήλικοι αλλοδαποί να είναι κλειδωμένοι μέσα στην αποθήκη με τα παράνομα καπνικά. .

Μάλιστα όπως περιέγραφαν πηγές στο I- eidiseis, οι συνθήκες που ζούσαν οι ανήλικοι μέσα σε αυτόν τον χώρο άγγιζαν τα όρια ή και ξεπερνούσαν τα όρια της φυλακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου