Τρίτη, Απριλίου 16, 2024

Τα έχουν βρει σκούρα με τους συγγενείς! Επίθεση του Νίκου Πλακιά στον Τερεζάκη

 

Την ώρα που η έρευνα για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών συνεχίζεται, ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας που έχασε τα δύο του παιδιά στο δυστύχημα, με νέα ανάρτησή του ρίχνει τα «πυρά» του στον πρόεδρο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.

Ολόκληρη η ανάρτησή του: 

Σήμερα θα μιλήσουμε για την μονταζιέρα και αύριο για το ξυλόλιο. Και κάπου εκεί θα κλείσει ο κύκλος ενημερώσεως σας για το τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο κατά τους πρώτους 10 μήνες.

Λοιπόν ο Τερεζάκης δήλωσε ότι έφτασε στην Λάρισα κατά τις πρωινές ώρες της 01/03/22 και μαζί με κάποιον διαβαθμισμένο υπάλληλο μπήκαν στο safe room και πήρε το στικάκι usb και τα ηχητικά με τις συνομιλίες των μηχανοδηγών. Μάλιστα πρόσφατα θυμήθηκε να μας πει ότι τα έστειλε και σε άλλα στελέχη στα υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ.

Η τροχαία Λάρισας με ανακοίνωση της μας ενημέρωσε ότι τα έλαβε στις 03/03/23. Δηλαδή ο Τερεζάκης τα είχε για 48 ώρες στο τσεπάκι του; Και μπορούσε να κάνει με αυτά ότι ήθελε ας πούμε; Ο Κύριος Φλωριδης μας έχει μπερδέψει με τα μεν δεν και αλλά. Και δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά αυτόν. Λοιπόν ο Τερεζάκης θα απαντήσει στον ΠΑΤΕΡΑ τριών παιδιών τι τελικά τα έκανε; βόλτα στον κάμπο; Από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε αν έγινε μονταζιέρα η όχι. Όχι μόνο έγινε αλλά είχε και άπλετο χρόνο να την κάνει όπως ήθελε.

Και κοίτα Κύριε Τερεζάκη μη έχετε τίποτα στο πίσω μέρος του μυαλουδάκι σας αυτό που σκέφτομαι και εγώ γιατί σε παρακολουθώ 14 μήνες. Μην τολμήσετε να πάτε να τα φορτώσετε όλα στον νεκρό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ κύριο ΧΡΥΣΑΓΗ θα γίνει χαμός . Εσυ και οι άλλοι τρεις της φωτογραφίας κάτω δεν θα γλιτώσετε με τίποτα . Και αν σας κρίνει αθώους η δικαιοσύνη στις δίκες που έρχονται, εγώ προσωπικά σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας κρίνω ποτέ αθώους. Θα σας κάνω μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Θα κάνετε μια τετράδα μέσα στην φυλακή που θα περάσετε ζωή και κότα. Στην φωτό είναι εκτός του ΤΕΡΕΖΑΚΗ Η ΤΣΙΑΠΑΡΙΚΟΥ της ΡΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ΟΣΕ Και εκείνο το καλόπαιδο που νομίζει ότι τον ξεχάσαμε ο ΒΙΝΗΣ της ΕΡΓΟΣΕ.

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου