Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

«Σύρραξη» Βελόπουλου – Θεοχάρη στη Βουλή για την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας»






Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ένταξη του Φρέντι Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο με στόχο να «κόψει» την μεγάλη άνοδο που καταγράφει σύμφωνα με δημοσκοπήσεις το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Μια κίνηση που ουσιαστικά ικανοποιεί τα σκοτεινά σχέδια του Ράμα που θέλει να ξεφορτωθεί από τη Χειμάρρα τον δήμαρχό της.


«Η αγωνία του είναι παραπάνω από φανερή καθώς φοβάται πως θα μείνει με πολιτικό μπεγλέρι να βλέπει τις ευκαιρίες να χάνονται» σχολίασε ο Χάρης Θεοχάρης για να λάβει σαρωτική απάντηση.

Ο πρόεδρος του κόμματος έφερε στη Βουλή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για δάχτυλο Γερμανών στις κάλπες της χώρας μας, με το κόμμα του Σολτς να «εκπαιδεύει» σε κλειστή σύσκεψη τα συστημικά κόμματα, για το πώς θα «αρπάξουν» ψήφους από την ανεβασμένη Ακροδεξιά. Με αυτό τον όρο άλλωστε τσουβάλιασαν και το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, επειδή δεν ανήκει στο κέντρο ή στην αριστερά.

«21 σελίδες αφιερωμένες στο πώς θα ανατρέψουν την έκρηξη της Ελληνικής Λύσης. Σε ένα σημείο λέει κάτι πολύ καλό. Ότι αυτό το κόμμα παίρνει από παντού. Και από αριστερά και από δεξιά. Γιατί εκπροσωπεί τα πλατιά λαϊκά στρώματα. Ναι εκπροσωπούμε τα πλατιά λαϊκά στρώματα, όχι τους πλούσιους ολιγάχρες, καπιταλιστές και ολιγάρχες» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτηρίζοντας παρέμβαση στην Ελλάδα το κλειστό συνέδριο που διοργάνωσαν οι Γερμανοί.

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι της ΝΔ και δεν μιλάτε; Προτιμάτε τη Βέρμαχτ κύριε Θεοχάρη;» είπε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου