Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΡΌΣΟΥ )

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθος
Μετά τα λοκ ντάουν και τα εμβόλια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δίχασε εκ νέου τον Ελληνικό λαό, με το ν/σ του γάμου και της τεχνοθεσίας των ομοφυλοφίλων.
Με δεδομένο ότι ένας διχασμός εγείρει αντιδράσεις, πολλές φορές μάλιστα, βίαιες και προς αποφυγή αυτών, ο Κυριάκος Βελόπουλος απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές που υπερψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο, τις Άγιες μέρες του Πάσχα, να μη προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, ώστε η παρουσία τους εκεί, να θεωρηθεί πρόκληση από ακραία στοιχεία -δυστυχώς ανάμεσά μας κυκλοφορούν Φλώροι και πολιτευτές του Νίκη- και να δημιουργήσουν έκτροπα.
Θα περίμενε κανείς, να πρυτανεύσει η λογική και η πρόταση Βελόπουλου, να γίνει αποδεκτή απ΄όλους.
Στο Μαξίμου όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουν πάρει διαζύγιο με τη λογική, αλλά και αποδεικνύονται, για άλλη μία κατώτεροι των περιστάσεων.
Καθώς, όχι μόνο δεν αποδέχθηκαν το λογικό που τους προτάθηκε, αλλά διαστρεβλώνοντας το πνεύμα και την ουσία της εκκλήσεως Βελόπουλου, έστησαν -με τη βοήθεια όπως πάντα των Μ.Μ.Ε της διαπλοκής των ολιγαρχών, φίλων τους- ένα αστείο κατηγορητήριο κατά της Ελληνικής Λύσης, φορτώνοντάς της την κατηγορία της υποκίνησης βίας, απαιτώντας παράλληλα, να απολογηθούμε.
Υπάρχει όμως ένα νομικό θέσφατο, κύριοι.
Το ''Ένοχος, ένοχον ου πιεί''.
Και στην προκειμένη περίπτωση, ένοχος, δεν είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, επειδή η ΝΔ, διαστρέβλωσε τη λογική πρόταση, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία, αφενός δίχασε εκ νέου τον Ελληνικό λαό, με ένα νομοσχέδιο έκτρωμα και αφετέρου, επιδίδεται σε παιχνίδια μικροπολιτικής και κατασυκοφάντησης της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της.
Η λέξη ''ΝΤΡΟΠΗ'' ως γνωστόν, έχει αφαιρεθεί από το λεξιλόγιο της οικογένειας Μητσοτάκη, εδώ και περίπου έναν αιώνα.
Σίγουρα, από την περίοδο της κατοχής.
Άρα, θα ήταν μάταιο να την επικαλεστούμε.
Διερωτόμαστε όμως, οι υποστηρικτές του μεγαλυτέρου καρκινώματος της Ελλάδος, θα συνεχίσουν να αποδέχονται τον βιασμό της λογικής, έναντι κάποιου υποτιθέμενου κομματικού συμφέροντος.
Θα εξακολουθήσουν να φαντάζουν αστείοι ως και γελοίοι ορισμένες φορές, επειδή φοβούνται πως θα κατηγορηθούν -από ποιούς άραγε- για το ότι δεν παραμένουν πιστοί ΝΔκράτες, παντός αρχηγού;
Ελπίζουμε, στις 9 Ιουνίου, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Και να πράξουν το σωστό, δίνοντας ένα καλό μάθημα, στους υπερόπτες καλαμοκαβαλάρηδες του Μητσοτακικοσημιτικού συνασπισμού του Μαξίμου.
Όσο για τις αστείες κατηγορίες του Μαξίμου, απαντάμε το εξής:
Επειδή το predator στην περίπτωση του Βελόπουλου, δεν έβγαλε λαγό όπως με τον Ανδρουλάκη, τον λόγο πλέον έχει η η γνωστή μονταζιέρα.
Που άλλοτε χρησιμοποιείται για να καλύψει εγκλήματα και άλλοτε για να ενοχοποιήσει αθώους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου