Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024

Euroleague: Αλλάζει η έδρα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Oι εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα δοθούν τελικά στην «Stark Arena» στο Βελιγράδι.






 

 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αγωνίζεται σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά των playoffs της EuroLeague και ακολούθως να ταξιδέψει στο Βελιγράδι διεκδικώντας τουλάχιστον μια νίκη στα δύο παιχνίδια, που θα επιστρέψει τη σειρά στο ΟΑΚΑ για τον 5ο αγώνα.

Σημειώνεται πως λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, οι ισραηλινές ομάδες δεν παίζουν στη χώρα, αλλά επιλέγουν κάποια άλλη έδρα στην Ευρώπη.


Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό οι εκτός έδρας αγώνες των «πρασίνων» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα δοθούν στην «Stark Arena», όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά στο «Pionir Hall», τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Πέμπτη.

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν επίσης πως έγινε δεκτό το αίτημα της Μακάμπι για αύξηση στην παρουσία των φιλάθλων της και περίπου 1.000 αναμένεται να βρίσκονται στις εξέδρες για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου