Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης μέσα στη Βουλή Πρωτοφανές περιστατικό μέσα στη Βουλή. Πρώην Σπαρτιάτης επιτέθηκε σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.





 
 


O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, μέσα στη Βουλή.

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό επικράτησε χαμός στην Ολομέλεια.


Ο Βασίλης Γραμμένος από το χτύπημα έπεσε στο πάτωμα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, ενώ ο Κωνσταντίνος Φλώρος επιχείρησε να φύγει.

Κατά το επεισόδιο ακούστηκαν και χυδαίες εκφράσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τους Σπαρτιάτες. Θέλοντας να δικαιολογήσει την ενέργειά του είπε πως ο Β. Γραμμένος τον έβρισε χυδαία και τον απείλησε πως τον βάλει στη φυλακή με βραχιολάκια.


Σημειώνεται πως τη στιγμή του επεισοδίου στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ο πατέρας του Φλώρου άνηκε στο κόμμα του Βελόπουλου και τον έχει κατηγορήσει για εξύβριση μέσω κρυφού λογαριασμού στο Twitter. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως ο λογαριασμός δεν ήταν δικός του.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου