Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024

Από το OPEN στους «Δημοκράτες» του Λοβέρδου: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Μ. Αναγνωστάκης «Με τον Ανδρέα είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά μας χρόνια», είπε ο Μανώλης Αναγνωστάκης, αποχωρώντας από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN.






 
 


Άλλος ένας δημοσιογράφος κλείνει – τουλάχιστον για την ώρα – το κεφάλαιο «δημοσιογραφία» για να συμμετάσχει στον πολιτικό στίβο. Ο λόγος για τον Μανώλης Αναγνωστάκη, τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας», στο OPEN, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, «Δημοκράτες», στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μανώλης Αναγνωστάκης βάζει τη δημοσιογραφία στην άκρη. Από τις μεγάλες επιτυχίες στον χώρο των περιοδικών και αργότερα της τηλεόρασης, όπου μέχρι το 2015 παρουσίαζε – μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο – την πρωινή εκπομπή του Mega τα Σαββατοκύριακα, έμεινε εκτός δημοσιογραφίας για πέντε χρόνια.


Τι έκανε σε αυτό το διάστημα; Συμμετείχε, ως συνέταιρος (μαζί με τη Βασιλική Παπαθεοδώρου), στο ιταλικό εστιατόριο, στο Παγκράτι, Santa Lucia, το οποίο λειτουργεί ακόμα και σήμερα.

Το αν εξακολουθεί να έχει ποσοστό της επιχείρησης σήμερα δεν το γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου