Τρίτη, Απριλίου 09, 2024

Σάλος με τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη (video)






Έβαλε φωτιά με το άσμα «τούτη γη που την πατούμε», απαντώντας για τα Τέμπη



Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ επιχείρησε με το δικό της, μοναδικό τρόπο να απαντήσει στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα Τέμπη και έβαλε φωτιά στα social media από τις αντιδράσεις. Η Βίκυ Φλέσσα, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι κάποια στιγμή θα πέθαιναν οι άνθρωποι αυτοί (σ.σ που ήταν στο Τρένο στοδυστύχημα των Τεμπών) καθώς όπως τα σύνδεσε όλα στο μυαλό της, με τον λαϊκό στίχο… «τούτη γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε»

‘Οσο για την αντίδραση των πολιτών σε όλα όσα τον ζορίζουν στην καθημερινότητά του, η Βίκυ Φλέσσα σχολίασε «δεν υπάρχουν τέλειες καταστάσεις, τέλειες κυβερνήσεις, δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι ο μόνος τέλειος άνθρωπος που έχει περπατήσει πάνω στη γη είναι η Θεοτόκος…. Αρα πρέπει να ψηφίζουμε όχι με θυμό αλλά με λογική…»


 

Mάλιστα , η ίδια μάλιστα με ανάρτησή της στο X ευχαριστούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και δήλωνε πως συμμετέχει «με πίστη και αισιοδοξία στη δημιουργική παρουσία της Ελλάδας και του Ελληνισμού στη σύγχρονη Ευρώπη με οδηγό την Παιδεία και τον Πολιτισμό».



Συγκεκριμένα ανέφερε: «…Τα Τέμπη το καταλαβαίνω, περιστατικά που σε κάνουν ανασφάλεια που φοβάσαι ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην καθημερινότητα με ακρίβεια, αλλά γίνονται βήματα. Δεν υπάρχουν τέλειες καταστάσεις, δεν υπάρχουν τέλειες κυβερνήσεις δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Ο μόνος τέλειος άνθρωπος που έχει περπατήσει πάνω στη Γη είναι η Θεοτόκος. Αυτό το οποίο λοιπόν πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε στην πραγματικότητα η φωλιά εντός εισαγωγικών, το λέω με τρυφερότητα, των Βορείων, ότι αυτοί πίνουν και αυτοκτονούν ενώ εμείς πίνουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και τραγουδάμε τι; Τούτη η γη που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε. Αυτός είναι ο πολιτισμός της χώρας. Αυτή η έλλειψη πνευματικότητας που έχει επικρατήσει ο αποχριστιανισμός στην Ευρώπη οδηγεί τους ανθρώπους σε ψυχοπαθολογία. Αλλά τούτη η γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε. Σταυρός στη Φλέσσα.»

Κατάφερε και έγινε viral στο X

Έδωσε δε την αφορμή για ένα ατέλειωτο… χορό αναρτήσεων, μετά μουσικής.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου