Τρίτη, Μαΐου 28, 2024

Βγαλμένος από τις 1001 Νύχτες ο πολυτελής πύργος της Aston Martin στο Μαϊάμι Η Aston Martin στράφηκε στο Real Estate εγκαινιάζοντας έναν δικό της ουρανοξύστη 66 ορόφων με συνολικά 391 υπερπολυτελή διαμερίσματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα.






 
 

Ολοένα περισσότερες εταιρείες αυτοκινήτων πολυτελείας στρέφονται στο Real Estate κατασκευάζοντας πολυώροφους πύργους σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η Aston Martin, η οποία εγκαινίασε τον πρώτο δικό της ουρανοξύστη σε σχήμα ιστιοφόρου με συνολικά 66 ορόφους. Πρόκειται μάλιστα για τον ψηλότερο ουρανοξύστη αμιγώς οικιστικής χρήσης νότια της Νέας Υόρκης.




Το επιβλητικό κτίριο βρίσκεται στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, ξεχωρίζει με τις μοναδικές προδιαγραφές του και διαθέτει ένα μπλοκ τεσσάρων ορόφων με την ονομασία «Sky Anemities», το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- γκαλερί έργων τέχνης, πλήρες γυμναστήριο, κινηματογράφους και διάφορα σπα.



 






Ωστόσο το χάιλαϊτ του κτιρίου της αριστοκρατικής μάρκας αυτοκινήτων αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια τεράστια πισίνα υπερχείλισης Infinity Pool που μοιάζει να ενώνεται με το άπειρο, βρίσκεται στον 55ο όροφο και προσφέρει απολαυστική θέα στο Μαϊάμι.




Στη διάθεση των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων υπάρχει ιδιωτική υπηρεσία με μπάτλερ σε 24ωρη βάση, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν τη διαχείριση της κατοικίας, να οργανώσουν εξορμήσεις και εκδρομές ή απλά να κλείσουν εισιτήρια για κάθε είδους εκδηλώσεις. Ο πύργος της Aston Martin διαθέτει φυσικά τη δική του μαρίνα για τα πανάκριβα σκάφη των κατόχων και των ενοικιαστών των κατοικιών.



Ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης απαρτίζεται από συνολικά 391 διαμερίσματα, το 99% των οποίων πωλήθηκε πριν την ολοκλήρωση του. Πάνω από τους μισούς αγοραστές των διαμερισμάτων διαθέτουν σύμφωνα με την Aston Martin τουλάχιστον ένα μοντέλο της βρετανικής μάρκας στον στόλο τους, ενώ να σημειώσουμε ότι ακόμη και οι ‘’φθηνότερες’’ κατοικίες κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια.


ADVERTISING




Το τελικό κόστος διαφέρει κατά περίπτωση, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αναθέσουν την εσωτερική επίπλωση και διακόσμηση των διαμερισμάτων τους σε μια ομάδα αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών της Aston Martin. Να σημειώσουμε, ότι ο πολυτελής πύργος εγκαινιάστηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, οπότε πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι το Γκραν Πρι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, στο οποίο συμμετέχει και η εργοστασιακή ομάδα της Aston Martin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου