Δευτέρα, Μαΐου 27, 2024

Και σχέδιο δηλητηρίασης του Κυριάκου; Έγγραφο – βόμβα στην Ήπειρο!




ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μόλις εχθές σας αποκάλυψα τον λόγο για τα δρακόντεια, πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην επικίνδυνη πόλη της Άρτας.



Έγραψα συγκεκριμένα αναλύοντας γιατί ο Καίσαρας μας έφτασε με συνοδεία δεκάδων αυτοκινήτων μεταξύ των οποίων έξι πανομοιότυπα μαύρα πολυτελή τζιπ:




Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε.Η γιγαντιαία αυτοκινητοπομπή που έφερε τον Κυριάκο μας στην Άρτα

Φαίνεται λοιπόν ότι η απειλή κατά του ευλογημένου ηγεμόνα μας, δεν ήταν μόνο η περίπτωση της πιθανής επίθεσης των Αρτινών Μουτζαχεντίν με τα ακτινίδια.



Στα Ιωάννινα η κατάσταση ήταν ακόμα πιο επισφαλής, όπως φαίνεται από το έγγραφο της κινητοποίησης:Το έγγραφο βόμβα για την κινητοποίηση που πιθανόν απέτρεψε σχέδιο δηλητηρίασης του λαοπρόβλητου Κυριάκου μας

Η διεύθυνση υγείας της περιφέρειας της Ηπείρου καθώς και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου, κλήθηκαν επειγόντως να ελέγξουν, να δοκιμάσουν και να τεκμηριώσουν εξονυχιστικά ότι τα ποτά και τα εδέσματα που θα προσφέρουν οι υπήκοοι στον κυβερνήτη μας, δεν θα είναι δηλητηριασμένα.

Έτσι, σε αντίθεση με τα δεκάδες παιδιά που δηλητηριάστηκαν στην Λαμία, ο λαοπρόβλητος, φιλεύσπλαχνος και αναντικατάστατος πρωθυπουργός μας, παρέμεινε πολυχρονεμένος.

Εννοείται ότι αντίστοιχα, το νοσοκομείο Ιωαννίνων και το σύνολο του ιατρικού προσωπικού, κλήθηκε να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, λες και οι Τσάμηδες ετοίμαζαν νέα εισβολή παρέα με την Βέρμαχτ.

Εννοείται ότι κάθε μεγάλος ηγέτης που σέβεται τον εαυτό του, είχε πάντα δοκιμαστές. Από τον Μωάμεθ τον πορθητή μέχρι τον Τσαουσέσκου και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κάποια ζώα όπως προείπα, δε με πιστεύανε.

Τώρα, θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου