Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Φινάλε στις Πανελλήνιες 2024 για τα ΓΕΛ: Θέματα - απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία Τελευταία ημέρα για τις Πανελλήνιες 2024 στα ΓΕΛ, με τους υποψηφίους να δίνουν μαθήματα προσανατολισμού εν μέσω καύσωνα.





 

 


Αυλαία ρίχνουν σήμερα οι Πανελλήνιες 2024, καθώς οι υποψήφιοι των ΓΕΛ δίνουν σήμερα τα τελευταία μαθήματα Προσανατολισμού διεκδικώντας μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Οι εξετάσεις θα γίνουν πάντως εν μέσω καύσωνα...

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ σήμερα θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Υπενθυμίζεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Το iEidiseis σε συνεργασία με το Νέο Φροντιστήριο δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.


Οι πανελλήνιες συνεχίζονται αύριο για τα ΕΠΑΛ.
Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024

Η ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, θα γίνει στο τέλος του μήνα και πιθανά την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων στο gov.gr

Με τρεις διαφορετικούς τρόπους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων οι υποψήφιοι.

Μπορούν να λάβουν τους βαθμούς τους μέσω sms στα κινητά τους, στα λύκεια όπου θα αναρτηθούν οι βαθμοί και μέσω του gov.gr.


Συγκεκριμένα θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Στα ειδικά μαθήματα οι βαθμοί θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου