Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

Κλειτορία: 32χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εξαιτίας της βίας που δεχόταν από τον σύζυγό της Ο σύζυγός της, που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τα δύο τους παιδιά.


Φωτογραφία αρχείου

 


Αλέξανδρος Γύγος
 


Χθες (23/06) το μεσημέρι είχαμε ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο ήρθε στην επιφάνεια όταν η 32χρονη γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να θέσει τέλος στη ζωή της. Στις ερωτήσεις των γιατρών, οι απαντήσεις που έδινε γυναίκα αποκάλυψαν τη φρίκη την οποία ζούσε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.


Όπως αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα προχώρησε σε αυτήν την πράξη καθώς δεν αντέχει άλλο την κακό ποιητική συμπεριφορά του συζύγου της. Συγκεκριμένα, μια μέρα νωρίτερα ο σύζυγος της την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τα δύο τους παιδιά. Ήθελε να βάλει ένα τέλος στον φόβο που ένιωθε και τον τρόμο που ζούσε καθημερινά.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Κλειτορίας κλήθηκαν στο κέντρο υγείας όπου ενημερώθηκαν για την κατάσταση. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της ηλικίας 50 ετών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για την νομοθεσία περί ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου