Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

Ξέσπασε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη», λέει η Σοφία Πολυζωγοπούλου Ακόμα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου φαίνεται να είπε πως παρουσιάζεται ως άτομο που «θέλει να παγιδεύσει τον Απόστολο Λύτρα».





 
 


Η δικηγόρος, Σοφία Πολυζωγοπούλου, έχει βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες αφού έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω παραβίασης των όρων που του είχαν επιβληθεί.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (24/06) από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξέσπασε σε άτομο από το πολύ στενό της περιβάλλον, μεταφέροντάς του ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» και ως άτομο που «θέλει να παγιδεύσει τον Απόστολο Λύτρα».


Ακόμα, η ίδια φέρεται να είπε ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε στο κοντινό της πρόσωπο πως της την «είχαν στημένη» με την ομαδική συνομιλία που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της στο Viber το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.






Ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, έχει οδηγηθεί στη φυλακή μετά την παραβίαση των όρων που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (24/06), ο ίδιος φαίνεται πως έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.






Συγκεκριμένα, 0 52χρονος ποινικολόγος βρέθηκε σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το MEGA, ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε πρόσθετα μέτρα γιατί φαίνεται πως φοβάται αντιδίκους που έστειλε στη φυλακή.







Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης ο Απόστολος Λύτρας

Αίτηση αποφυλάκισης μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες πρόκειται να καταθέσει ο Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει επικαλεστεί το MEGA, η σχετική αίτηση θα κατατεθεί απευθείας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους. Κατά δήλωση του συνηγόρου της, Θέμη Σοφού, η Σοφία Πολυζωγοπούλου θα κάνει χρήση όλων των δικαιωμάτων, που της παρέχει ο νόμος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Αποστόλη Λύτρα.

Ο κ. Σοφός διευκρίνισε, επίσης, ότι δεν ζήτησε ο ίδιος ως νομικός εκπρόσωπος της κ. Πολυζωγοπούλου, την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στο δικηγόρο Αποστόλη Λύτρα, αλλά ούτε και η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου το έκανε.

 

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο κ. Σοφός, μόνον ο ίδιος ο κατηγορούμενος μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί. «Η Εισαγγελία Εφετών διαβίβασε στην ανακρίτρια τα μηνύματα Λύτρα προς τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και αυτεπαγγέλτως η ανακρίτρια έκρινε ότι, παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ. Λύτρα και στη συνέχεια βγήκε ένταλμα προσωρινής κράτησής του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου