Κυριακή, Ιουνίου 16, 2024

Αντετοκούνμπο: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον γάμο στην Πύλο - Λεμπρόν και Εμπαπέ στους καλεσμένους, το μενού, ο στολισμός Όλος ο σχεδιασμός για τον τριήμερο εορτασμό, το κόστος και... οι φίλοι από τα Σεπόλια





Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει μπει ήδη σε ρυθμούς προετοιμασιών του τριήμερου γάμου του που θα γίνει στο «Costa Navarino» στην Πύλο.

Στις 30 Αυγούστου θα γίνει το white party με όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά κοστούμια που θα έχει ετοιμάζει ο μετρ υψηλής ραπτικής Γεώργιος Παπαδόγαμβρος.


Στις 31 Αυγούστου θα γίνει το nigerian party, με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος, στον οποίο έχει προσκληθεί σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό jet-set! 




Ενδεικτικά, πέρα από μεγάλους προπονητές, πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη, πολιτικούς, παράγοντες και αξιωματούχους του μπάσκετ, πρόσκληση αναμένεται να λάβουν μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο -όχι μόνο από το μπάσκετ. Στη λίστα θα βρεθούν -μεταξύ πολλών άλλων- ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, και ο Κιλιάν Εμπαπέ.


Ο «Greek Freak» βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Μαϊου προκειμένου να δρομολογήσει σημαντικές λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο, όσο και για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει. Έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Εκτός από επώνυμους, ο Γιάννης έχει καλέσει στο γάμο και τους φίλους του από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια. Έτσι υπολογίζεται πως οι καλεσμένοι στο μεσσηνιακό θέρετρο θα είναι περίπου 400. Το συνολικό κόστος διαμονής αναμένεται περίπου στις 400.000 ευρώ. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού θα κοστίσει 250 ευρώ ανά άτομο. Το συνολικό κόστος θα φτάσει περίπου στις 100.000 ευρώ.

Ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα. Στη διάθεση των καλεσμένων θα βρίσκεται και το κελάρι του θερέτρου με τα ελληνικά σπάνιας ποικιλίας κρασιά του. Το κόστος θα φτάσει τις 85.000 ευρώ. Έτσι με έναν πρόχειρο υπολογισμό και χωρίς ακόμα να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός καλεσμένων, ο «παραμυθένιος» γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει συνολικά 800.000 ευρώ.

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου