Κυριακή, Ιουνίου 30, 2024

Η Βερόνικα Ράγιεκ προειδοποιεί τους Άγγλους: Η Σλοβακία θα παίξει καλά, οι παίκτες της θέλουν να αποδείξουν πολλά Το μοντέλο από την Σλοβακία μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αγγλία και αναφέρθηκε στον παλιό της συμμαθητή που παίζει στην Εθνική ομάδα της χώρας





Σε ένα παιχνίδια ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σλοβακία σε νοκ άουτ φάση του Euro φαβορί δεν μπορεί να μην είναι η φιναλίστ του Euro 2020.

Η Αγγλία θα παίξει με την Σλοβακία την Κυριακή για μια θέση στους "8" του Euro 2024 με τους Σλοβάκους όμως να κάνουν όνειρα πρόκρισης μετά από τις απογοητευτικές εμφανίσεις της αντιπάλου τους στον όμιλο.




 



Με τους συμπατριώτες της συμφωνεί και η Βερόνικα Ράγιεκ. Το μοντέλο από την Σλοβακία, που ήταν φιναλίστ σε καλλιστεία στη χώρα της το 2016, και κάνει καριέρα στις ΗΠΑ ασχολείται με τον αθλητισμό και τους αθλητές και έχει και ποδοσφαιρικές γνώσεις.

Η Ράγιεκ που είναι η πιο «καυτή» θαυμάστρια του Τομ Μπρέιντι υπήρξε συμμαθήτρια στο σχολείο με ένα από τα αστέρια της Εθνικής Σλοβακίας τον Όντρεϊ Ντούντα ο οποίος σκόραρε κσι στη φάση των ομίλων.




Η καλλονή από την Σλοβακία μίλησε στην "The Sun" για τον συμμαθητή της και προειδοποίησε τους Άγγλους εν όψει του αγώνα της Κυριακής. «Η Σλοβακία πανηγυρίζει μετά από την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Στο παιχνίδι με την Αγγλία πιστεύω θα παίξει καλά. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες, που θέλουν να αποδείξουν τον εαυτό τους και στον κόσμο ότι μπορούν» δήλωσε η Ράγιεκ.
















Για τον συμμαθητή της είπε: «Ήταν από παλιά πολύ καλός παίκτης και έκανε στίβο και άλμα εις ύψος». Η Ράγιεκ πιστεύει στην πρόκριση επί των Άγγλων και έδωσε και υπόσχεση στον κόσμο σε περίπτωση που η Σλοβακία κερδίσει το Euro:




«Μπορώ να υποσχεθώ ότι αν κερδίσει το Euro 2024, θα κάνω νέες φωτογραφίες με τη σημαία της Σλοβακίας.Ελπίζω λοιπόν ότι αυτό θα τους δώσει δύναμη».



Η Βερόνικα Ράγιεκ έχει 7 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και της αρέσει να δείχνει συνεχώς το κορμί της με μαγιό. Μάλιστα στο παρελθόν είχε δεχτεί και κριτική για τις φωτογραφίες που ανέβαζε και είχε απαντήσει: «Απλώς ζηλεύουν το φυσικό μου σώμα. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ακόμη και τον λογαριασμό μου στο Instagram επειδή προσβάλλονται από την αδύνατη εμφάνισή μου και χάνω χρήματα και δουλειές εξαιτίας αυτού. Δεν καταλαβαίνω γιατί η εκδοχή μου για το body positivity είναι λάθος. Είμαι μοντέλο. Τα μοντέλα δεν πρέπει να είναι σέξι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου