Κυριακή, Ιουνίου 30, 2024

Συνελήφθη πρωταγωνιστής γκέι ταινιών για διακίνηση βίντεο με βασανισμούς παιδιών





Ομοφυλόφιλος ηθοποιός ταινιών πορνό συνελήφθη επειδή διένειμε και λάμβανε σκληρό υλικό πορνογραφίας που αφορούσε παιδιά και βρέφη



Το πραγματικό όνομα του 43χρονου είναι Τζάστιν Χιθ Σμιθ.

Σε ένα δελτίο τύπου την Παρασκευή, το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης είπε ότι ο Smith συνελήφθη και «κατηγορείται ότι έστειλε και έλαβε εκατοντάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας μέσω της εφαρμογής Telegram. Αυτά τα βίντεο απεικόνιζαν παιδιά ως βρέφη, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο με ένα 10χρονο παιδί να δένεται και να βιάζεται».



Εκτός από την αποστολή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ο πορνοστάρ κατηγορήθηκε επίσης ότι «αποθήκευε εκατοντάδες επιπλέον βίντεο που περιείχαν παιδική πορνογραφία στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν».

Μεταξύ 24 Μαρτίου και 28 Μαρτίου 2024, ο Smith, χρησιμοποιώντας έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Telegram, αντάλλαξε εκατοντάδες βίντεο που περιείχαν παιδική πορνογραφία με άλλο άτομο, το τηλέφωνο του οποίου στη συνέχεια κατασχέθηκε και ερευνήθηκε από το FBI βάσει εντάλματος έρευνας.



Ένας μυστικός πράκτορας του FBI άρχισε στη συνέχεια μια συνομιλία με τον ανώνυμο λογαριασμό του Smith στο Telegram. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, αποκάλυψε λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την ταυτότητά του.

Στις 21 Απριλίου 2024, το FBI εκτέλεσε ένα ένταλμα έρευνας στο διαμέρισμα του Smith στο Μανχάταν, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανακάλυψη μιας κάρτας SD που περιείχε εκατοντάδες βίντεο που περιείχαν παιδική πορνογραφία.

Ο Smith αντιμετωπίζει ελάχιστη υποχρεωτική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου