Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

Αρχίζουν και διατάσσονται τα στρατόπεδα στο ΠΑΣΟΚ: Ο Κωνσταντινόπουλος στηρίζει Δούκα γιατι ο Ανδρουλάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασσελάκη …

 

 Ανοίγουν σιγά σιγά τα χαρτιά τους όλες οι πλευρές στο ΠΑΣΟΚ! Νέες ριπές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφέροντας, μάλιστα ότι κατά την προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου «ένα μεγάλο τμήμα κόσμου μας έλεγε ότι “ο πρόεδρος δεν κάνει”». 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που από το βράδυ των ευρωεκλογών αμφισβήτησε τον πρόεδρο του κόμματος επανέλαβε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να πάει το ΠΑΣΟΚ παραπάνω και υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο Ανδρουλάκης  «είπε ότι εάν πάρουμε την τρίτη θέση θα είναι “πολιτική ήττα”».

 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ανέφερε ότι «ένας πρόεδρος που δεν μπορεί να νικήσει τον Κασσελάκη μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη;», ήταν η ρητορικού τύπου ερώτηση με την οποία στήριξε τη θέση του ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προχωρήσει παραπάνω το κόμμα.

 

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την υποστήριξή του στον Χάρη Δούκα λέγοντας «μακάρι να είναι υποψήφιος» ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν είναι σωστό ο Χάρης Δούκας να αφήσει τη δημαρχία της Αθήνας ενώ είναι μόλις έξι μήνες στον δημαρχιακό θώκο, απάντησε ότι «μια χαρά μπορεί να είναι και δήμαρχος και υποψήφιος πρόεδρος», συμπληρώνοντας ότι «έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ένωσε δυνάμεις και νίκησε τη ΝΔ».

Όσον αφορά τις απειλές του Νίκου Ανδρουλάκη για διαγραφές των βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αμφισβητούν την αρχηγία του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απάντησε σκωπτικά «οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν».

 

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου