Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Τα βλέμματα στραμμένα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση Οι δικοί της άνθρωποι έχουν συσπειρωθεί γύρω της για να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της




Όλα τα βλέμματα είναι σήμερα στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον καθώς μήνες μετά την ανακοίνωση ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και νύφη του βασιλιά Κάρολου έκανε χθες μια συγκινητική δήλωση σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη της με τον καρκίνο και ανακοίνωσε ότι θα παραστεί σήμερα στο Trooping the Colour.


Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε ότι έχει καλές και κακές μέρες καθώς υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια άγνωστη μορφή της νόσου.

Η ίδια δήλωσε ότι έχει «ξετρελαθεί» από τις ευχές που έχει λάβει η ίδια και η οικογένειά της από τον Μάρτιο που ανακοίνωσε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο.



Κλείσιμο


Παραδεχόμενη ότι «δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα», η πριγκίπισσα δήλωσε ότι έχει επιστρέψει στα ελαφρά καθήκοντα και βοηθάει τα τρία παιδιά της με τις σχολικές εργασίες όταν αισθάνεται αρκετά καλά.

Δήλωσε ακόμα ότι ανυπομονεί για την επίσημη παρέλαση των γενεθλίων του πεθερού της, η οποία θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της από την ημέρα των Χριστουγέννων πέρυσι.

Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει «ευτυχής» που η νύφη του θα συμμετάσχει στην οικογένεια για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου, δήλωσε εκπρόσωπος του Buckingham House.

Πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει το Flypast των γενεθλίων του βασιλιά, με το οποίο ολοκληρώνεται η εκδήλωση.

Ο καρκίνος θα έχει φέρει την οικογένειά της πιο κοντά στην πριγκίπισσα
Η οικογένεια είναι το επίκεντρο για την πριγκίπισσα της Ουαλίας τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια ζωή της και η διάγνωση του καρκίνου της έχει συσπειρώσει γύρω της τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Στη βιντεοσκοπημένη δήλωσή της με την οποία μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, η Κέιτ υπογράμμισε τη σημασία του να δοθεί στα παιδιά της - τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούη - χρόνος και χώρος για να συμβιβαστούν με την ασθένεια της μητέρας τους.

Η απολογία της Κέιτ για το Trooping the Colour
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη ενόψει του φετινού Trooping the Colour επειδή έχασε την πιο σημαντική πρόβα. Η Κέιτ, επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς, έγραψε για να εκφράσει τη λύπη της που έχασε την επιθεώρηση του συνταγματάρχη, η οποία συνήθως πραγματοποιείται μια εβδομάδα πριν από την παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου