Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

greek Mafia: Τα ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» Θεοδωρικάκο και Μητσοτάκη

  

Greek Mafia: Τα ηχητικά ντοκουμέντα που «καίνε» Θεοδωρικάκο και Μητσοτάκη

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που βρίσκεται στα συρτάρια της Βουλής εδώ και επτά μήνες και αφορά σε «αθέμιτες παρεμβάσεις» του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου την περίοδο που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για να γίνουν τα χατίρια επίορκων αστυνομικών που συνδέονταν με το οργανωμένο έγκλημα.

Πρόκειται για ηχητικά μηνύματα και SMS μεταξύ του δολοφονηθέντα με 40 σφαίρες στο Γέρακα, εμπόρου καυσίμων Γιώργου Μήτσου με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία όχι μόνο εμπλέκουν ξεκάθαρα τους πιο στενούς συνεργάτες του τότε υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ, Τάκη Θεοδωρικάκου, ως συναλλασσόμενους με μεγάλα κεφάλια του υποκόσμου, των οποίων ικανοποιούν επιθυμίες, αλλά έχουν αναφορές τόσο στον Υπουργό όσο και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το documentonews.gr δημοσιεύει δύο ηχητικά τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί και έχει διαβιβαστεί στη Βουλή. Ειδικότερα ο Αστυνόμος Β’ Κ.Π. στέλνει ηχητικό μήνυμα στον Γιώργο Μήτσου στο οποίο αναφέρεται στις επικείμενες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ λέει στον μετέπειτα δολοφονηθέντα ότι επειδή το «παιχνίδι» φαίνεται να το έπαιζε ο τότε υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, κάποιοι πήραν τηλέφωνο στο Μαξίμου κι επειδή «ο Κυριάκος δεν είναι ικανοποιημένος από τον Οικονόμου» στις επόμενες κρίσεις «ο Θεοδωρικάκος θα περάσει ό,τι θέλει» γιατί , «έδωσαν εντολή από κάτω».

«Να ξέρετε κύριε Γιώργο είμαι σίγουρος δεν πέρασαν κανένα αίτημα του Θεοδωρικάκου, πήραν τηλέφωνο στο Μαξίμου, ο Κυριάκος επειδή δεν είναι ικανοποιημένος από τον Οικονόμου γιατί έχει πολύ παρασκήνιο και δεν τον έχει σε υπόληψη, έγινε ένας χαμός εκεί ποιος κάνει κουμάντο και ποιος δεν κάνει, και είπαν πολύ απλά ότι στις επόμενες μεταθέσεις ο Θεοδωρικάκος θα περάσει ό,τι θέλει, έδωσαν εντολή από κάτω. Αυτό έχει γίνει, είμαι βέβαιος και σίγουρος», ακούγεται να λέει ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ακούστε το ηχητικό: 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Σε άλλο ηχητικό του Γ. Μήτσου προς τον Αστυνόμο Κ.Π., ο Μήτσου αναφέρεται σε έναν Γιώργο που φαίνεται να του έχει μεταφέρει τις ίδιες πληροφορίες για τις κρίσεις αλλά και να του επιβεβαιώνει ότι στις επόμενες θα περάσουν όλα τα δικά τους ονόματα. Αυτά δηλαδή που ήθελε η Greek Mafia για να ελέγχει κρίσιμα πόστα της ΕΛ.ΑΣ .

«Ε άρα έτσι όπως μου το λες έχει δίκιο ο Γιώργος δηλαδή, που μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν πέρασε καμία του υπουργού και έγινε της πουτάνας, και τώρα που μιλάμε μου λέει είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, στις επόμενες μου λέει θα περάσουν όλα. Έτσι ακριβώς μου είπε και αυτός», ακούγεται να λέει ο μετέπειτα δολοφονηθέντας.

Λέει στο ηχητικό ο Γ. Μήτσου:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Περισσότερα SMS και καυτές συνομιλίες της Greek Mafia αποκαλύπτει το Documento της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου