Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Οργή Γ. Τσίπρα για τα περί αργομισθίας: Όχι απλά τους τα επιστρέφω, τους φτύνω στα μούτρα Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Τσίπρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

 
 

Νέα, οργισμένη απάντηση από τον Γιώργο Τσίπρα σχετικά με την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να τον θέσει εκτός μισθοδοσίας του κόμματος και τα όσα είπε σχετικά η Βούλα Κεχαγιά.

Ο πρώην διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στα όσα είπε η εκπρόσωπος Τύπου για τη μισθοδοσία του και τη συμφωνία των δύο πλευρών να συνεχιστεί και μετά την αποχώρησή του από τη θέση του, είπε πως «όχι απλά τους τα επιστρέφω, αλλά τους φτύνω στα μούτρα».


 

Περιγράφοντας τι προηγήθηκε, ο κ. Τσίπρας είπε: «με παίρνει ο οικονομικός υπεύθυνος και μου λέει "λύεται η σύμβασή σου". Εγώ είπα να λυθεί η σύμβαση, αλλά γιατί ειδικά εγώ, υπάρχει κάποια απόφαση οργάνου; Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός ότι δεν μπορώ να προσφέρω; Απάντηση δεν υπήρξε και έληξε εκεί το θέμα. Ούτε συμφωνία υπήρξε, ούτε αυτές οι αθλιότητες ότι ζήτησα παράταση για ασφαλιστική κάλυψη που δεν έχω τέτοια ζήτημα.

Τα περί αργομισθίας από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την Αριστερά ή η μόνη τους σχέση είναι έμμισθη σε μένα, όχι απλά τους το επιστρέφω, αλλά τους φτύνω στα μούτρα για να τελειώνουμε. Όχι σε μένα αυτά τα πράγματα».Αυτή ήταν η δεύτερη έντονη αντίδραση του Γιώργου Τσίπρα, καθώς είχε προηγηθεί χθες, Πέμπτη, ανάρτησή του, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου του προκαλεί το λιγότερο αηδία.

 

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε:

«Σχετικά με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου κ. Βούλας Κεχαγιά. Όλα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για «αργομισθία», για δήθεν αίτημά μου για «κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία», για δήθεν αίτημά μου για «ασφαλιστική κάλυψη» κλπ, είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων. Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία.

Είμαι εσωκομματικά «κομμένος» εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους «Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!». Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Ότι το «κόψιμό» μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή η επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ «λίγοι».


Αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως «εκλογές» για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το «πίστευε και μη ερεύνα». Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου