Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

Η Σακελλαροπούλου τώρα ψάχνει αποκούμπι στον Τσίπρα!






Να πω ότι εξεπλάγην βλέποντας την κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Τσίπρα.

Έλαβε θέση στο κέντρο της πρώτης σειράς καθισμάτων, δίπλα στον πρώην Πρωθυπουργό. Παρατήρησα ότι κούνησε τα χέρια της σχηματίζοντας κάτι που έμοιαζε με χειροκρότημα μόνο όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Να επισημάνω ότι πλησιάζει η προεδρική εκλογή, με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ να εμφανίζεται ήδη απρόθυμη να επαναλάβει το ίδιο λάθος.



Αυτά γράφει η Κυρία επί των Τιμών στην Εστία της Κυριακής

Είναι δεδομένο ότι η πιο αποτυχημένη πρόεδρος στην ιστορία του θεσμού, που μάλιστα οδήγησε τον ίδιο τον θεσμό στην απαξίωση και την ανυποληψία, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη θέση της. Έτσι, προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στην ευρύτερη κεντροαριστερά, αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το έχεις σίγουρο, ώστε οι βουλευτές πάλι να λειτουργήσουν σαν δεκανίκι, για να δώσουν διέξοδο στον Μητσοτάκη να την ξαναπροτείνει. Ακριβώς ότι έγινε με το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων, όπου ο Μητσοτάκης χρειάστηκε την ψήφο του ΣυΡιζΑ και του ΠΑΣΟΚ για να τον περάσει.



Δεν είναι τυχαίο ότι την νύχτα της ψήφισης του νομοσχεδίου, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου γλένταγε μαζί με υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου