Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος / Τρεις μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα - Δεν πάει ΣΕΦ



Ο αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με αποκλεισμό τριών μηνών τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος αντέδρασε μέσω social media


Με αποκλεισμό τριών μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην πηγαίνει σήμερα στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό.


Παράλληλα, τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πρόστιμο 50.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή, η οποία δεν έγινε δεκτή.


Από τον Παναθηναϊκό λένε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα πάει σήμερα στο ΣΕΦ παρότι δεν θα είχε κάποια κύρωση καθώς ο κανονισμός λέει πως απαιτείται τελεσίδικη απόφαση για να τιμωρηθείς αν μπεις στο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε στην τιμωρία με διαδοχικές αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Στην πρώτη ανέφερε: «Τρεις μήνες. Μία για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε».

Στη δεύτερη σημείωσε: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μία φορά. Επακόλουθα από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που διεξήχθη την 7/6/2024».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου