Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2024

Άγρια επίθεση στη Χριστίνα Παππά: Άγνωστος τη χτύπησε στη Γλυφάδα – Βίντεο







Σοκαρισμένη η Χριστίνα Παππά μετά το άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα. Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, υποστηρίζει πώς έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρα (πατέρα ενός ανήλικου παιδιού), ο οποίος της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά για μια θέση πάρκινγκ.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά από έντονη διαφωνία αναφέρει πως της έκλεισε το αυτοκίνητο, ενώ βγήκε από το δικό του όχημα και τη χτύπησε.



«Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου βρέθηκε για να καταγγείλει το περιστατικό.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί γιατί είναι τεράστιο το πάρκινγκ. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο. Κάποια στιγμή τρελάθηκα, του λέω “ρε παλιοαλήτη” θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο», περιγράφει η Χριστίνα Παππά.

Ενώ συνεχίζει: «Βγαίνω έξω και με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού. Του κλείνω με όπισθεν την είσοδο γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει.

Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός και με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας και έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», είπε η Χριστίνα Παππά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου