Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Με εντολή Κυριάκου, θα τους φάει η μαύρη νύχτα!





ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Έρευνα κατά υπουργών και βουλευτών διέταξε ο Κυριάκος!



Με τον ευρύ ανασχηματισμό προ των πυλών, το Μαξίμου εκτός από κέντρο στρατηγικού σχεδιασμού, έχει μετατραπεί και σε στρατηγείο ερευνών κατά συγκεκριμένων βουλευτών και υπουργών.

Πρόκειται πρακτικά για μία Ιερά Εξέταση, με εντολή του ίδιου του «Αρχιερέα»…



Σας είχα ενημερώσει έγκαιρα ότι ο ηγέτης μας ήταν εξοργισμένος με κάποιους αχάριστους υπουργούς και βουλευτές που κυριολεκτικά είχαν εξαφανιστεί από την προεκλογική μάχη με αποτέλεσμα να επέλθει αυτή η πρόσκαιρη απομείωση δυνάμεων. Για την ακρίβεια, δεκάδες βουλευτές και αρκετοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί, πετούσαν χαρταετό, την ώρα που ο κυβερνήτης μας σάρωνε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, αλώνοντας τα καφενεία, τους φούρνους, τα κρεοπωλεία, τις πλατείες και της εκκλησίες.

Έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ο Κυριάκος μας διέταξε άμεσα την διενέργεια ενδελεχούς έρευνας, για τις κινήσεις των γαλάζιων, ειδικά στις περιοχές όπου σημειώθηκε η μεγαλύτερη μείωση εκλογικής επίδοσης, σε σύγκριση φυσικά με τις πρόσφατες εθνικές εκλογές.



Είναι αυτονόητο ότι όσοι αμαύρωσαν την εικόνα του πρωθυπουργού μας, επιτρέποντας στους πληβείους να πάνε για μπάνιο ή ακόμα χειρότερα, να ψηφίσουν άλλο κόμμα, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.

Ακόμα χειρότερα, εάν αυτά τα πρόσωπα κατέχουν και υπουργικές θέσεις, θα πρέπει να θεωρούν βέβαια την απομάκρυνση τους από το κυβερνητικό σχήμα. Ειδικά εάν κατά την προεκλογική περίοδο διέπραξαν σαμποτάζ δια της απραξίας τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου