Κυριακή, Ιουνίου 16, 2024

Νότης Μηταράκης: Ανοίγει θέμα για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου...

 






«Yπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, με ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας»
Θέμα και για την Προεδρία της Δημοκρατίας άνοιξε ο Νότης Μηταράκη μία εβδομάδα μετά τις ευρωεκλογές και τη μεγάλη πτώση στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, ασκώντας περαιτέρω πίεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη...


Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Ant1 και ερωτηθείς για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε πως «υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, τα οποία έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Νομίζω είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν αυτή ωριμάσει».

Ο Νότης Μηταράκης δεν ξεκαθάρισε ποια είναι αυτά τα «αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς που έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική» και το κατά πόσο εννοούσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή.

Ωστόσο με το να θέσει θέμα προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει ότι τα εσωκομματικά ζητήματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχουν νέα επεισόδια.

Η ΑΥΓΉ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου