Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είδε μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών τα υπερκέρδη στα διυλιστήρια Τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

EUROKINISSI

 

 


«Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παρακολουθεί κανείς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επιχειρεί να εμφανίσει την υιοθέτηση της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων, μετά από δύο χρόνια, ως δήθεν υπεύθυνη, κοστολογημένη και άσχετη από το εκλογικό αποτέλεσμα», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης για την Προσωρινή Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στα διυλιστήρια.

«Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Μαρινάκη και τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση μέχρι πριν τις ευρωεκλογές δεν είχε αντιληφθεί τα υπερκέρδη, ενώ τώρα είδε... το φως το αληθινό. Κατά τα άλλα, ο κ. Μαρινάκης έχει το θράσος να μιλάει ακόμη για το δήθεν ακοστολόγητο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Μόλις περάσουν λίγες μέρες ακόμα μετά την εκλογική τους συντριβή, ίσως και να αντιληφθούν την αισχροκέρδεια στην ενέργεια, στα σούπερ μάρκετ ή στην ακτοπλοΐα, τα υπερκέρδη των τραπεζών, τη διάλυση του ΕΣΥ και την ισοπέδωση των ελεύθερων επαγγελματιών με το χαράτσι της τεκμαρτής φορολόγησης».​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου