Σάββατο, Ιουνίου 29, 2024

Νέο «έπος» Χάρη Δούκα: Απευθείας ανάθεση για συλλογή στατιστικών στοιχείων σε φυσικοθεραπεύτρια για κατοικίδια!





Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ισχυρίστηκε ότι οι αποκαλύψεις του newsbreak.gr για τις απευθείας αναθέσεις του, εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα.


Δυστυχώς για τον κύριο Δούκα, το μόνο «σκοτεινό» στην όλη υπόθεση είναι το πλαίσιο στο οποίο κινείται ο ίδιος αναφορικά με την διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Έπειτα λοιπόν από τις συμβάσεις με τέως βουλευτές και ΜΜΕ που συμπτωματικά τον αποθέωναν, εν όψει της εσωκομματικής εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ανακαλύψαμε άλλη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απευθείας ανάθεση. Η οποία μάλιστα έγινε μόλις λίγες ημέρες πριν, στις 25 Ιουνίου!

Η συγκεκριμένη ανάθεση αφορά την συλλογή και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων, η οποία περιγράφεται ως ακολούθως:

Η νέα σκανδαλώδης ανάθεση του Χάρη Δούκα

Πρόκειται λοιπόν για μία καθαρά τεχνοκρατική διαδικασία, η οποία απαιτεί όπως είναι αυτονόητο, ανάλογες γνώσεις από τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος μάλιστα για το συγκεκριμένο έργο, θα εισπράξει το ιλιγγιώδες ποσό που αγγίζει τα 30.000 €!

Και όμως, η κυρία που επελέγη για να το φέρει εις πέρας και να εισπράξει φυσικά το συγκεκριμένο ποσό, είναι φυσιοθεραπεύτρια, με ειδικότητα στα κατοικίδια!

Σημείο από την ιστοσελίδα της κυρίας που πήρε την απευθείας ανάθεση από τον Χάρη Δούκα

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τον τρόπο που τελεί τα καθήκοντα του ο δήμαρχος Αθηναίων και επίδοξος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Απευθείας ανάθεση σε φυσιοθεραπεύτρια κατοικίδιων για συγκέντρωση και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων…

Ζητούμε συγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη που με αυτές τις αποκαλύψεις μας για τον διάδοχο του, είμαστε σίγουροι ότι με αυτά που διαβάζει, οξύνεται η πικρία του για την ήττα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου