Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024

Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ: «Είχες έτοιμη τη δήλωση αμφισβήτησης...»


Ολομέτωπη επίθεση κατά της συναδέλφου του, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, στον απόηχο των ευρωεκλογών...

Όπως είπε ο κ. Δουδωνής, «Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη», σχετικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές, αναφερόμενος σε δηλώσεις που έκανε η κ. Γιαννακοπούλου, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γιαννακοπουλου σε δηλώσεις της είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού απάντησε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου επεσήμανε ότι ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, αποδεχόμενη πάντως ότι το δεύτερο έγινε, καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή». Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου