Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2024

Στο ΑΤ Παλλήνης θα παραδοθεί ο Λύτρας - Όσα έγιναν χθες στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου Στο Α.Τ. Παλλήνης θα πάει για να παραδοθεί ο Απόστολος Λύτρας






 
 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα πάει στο Α.Τ. Παλλήνης για να παραδοθεί.

Η κ. Πολυζωγοπούλου φέρεται να κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, αλλά και κατά του γνωστού ποινικολόγου για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που φέρεται να της έστειλε.

 

Η μήνυση που υπεβλήθηε είναι για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, απειλή και σε βάρος του δικηγόρου που έφτασαν στο σπίτι μαζί με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και το ένα τους παιδί.

Οι πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως όλα έγιναν χθες, πολύ αργά το βράδυ. Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με έναν δικηγόρο, πήγαν στο σπίτι της νυν συζύγου, προκειμένου να πάρουν κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου. Η κ. Πολυζωγοπούλου όταν τους αντιλήφθηκε, αντικρίζοντάς τους χωρίς προειδοποίηση μπροστά της, τα έχασε και πάτησε το panic button, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λιποθύμησε.
 



Στη συνέχεια έκανε μήνυση με αποτέλεσμα να συλληφθεί η πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Τις επόμενες ώρες οδηγείται, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, η πρώην σύζυγός στα δικαστήρια.

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να έστειλε μήνυμα στην σύζυγό του μετά το συμβάν, το οποίο θεωρήθηκε απειλητικό και παραβίαση των όρων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται από χθες το βράδυ, καθώς δεν βρέθηκε στο σπίτι, που έχει δηλώσει ως κατοικία. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος αναμένεται να παραδοθεί

Συγκεκριμένα, από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατατέθηκε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια, η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα, μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται, ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διάταξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου