Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2024

EURO 2024: «Αυτογκόλ» από τη Σερβία – Πέταξε για Γερμανία με κροατικό αεροπλάνο Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από το Euro 2024, οι Σέρβοι έχουν τώρα έναν ακόμη λόγο να είναι εκνευρισμένοι.



AP Photo

 

 


Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς εμφανίζεται «εξαιρετικά θυμωμένος» που η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του ταξίδεψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας (Euro 2024) με κροατικό αεροπλάνο.

Αυτό δήλωσε η Ana Brnabić, πρώην πρωθυπουργός της Σερβίας και νυν πρόεδρος του κοινοβουλίου της, η οποία συζήτησε το περιστατικό κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο Happy TV-u.


«Έχουμε την Air Serbia μας και όλοι ταξιδεύουμε με αυτή την εταιρεία. Όταν προσγειώνεται το αεροπλάνο, το να βλέπουμε την Air Serbia, αυτό είναι η υπερηφάνεια μας», δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το index.hr, προσθέτοντας για την απόφαση να χρησιμοποιηθεί κροατική πτήση: «Είναι απολύτως απαραίτητο να προσδιοριστεί πώς συνέβη και ποιος είναι υπεύθυνος».

Είπε ότι το ζήτημα δεν είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα επειδή θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από την υποστήριξη της εθνικής ομάδας.


Όπως σχολιάζει το Politico ανεξάρτητα από το πώς έφτασε, η σερβική ομάδα θα πετάξει νωρίτερα από τη Γερμανία, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα τρία παιχνίδια του ομίλου της και πέτυχε μόνο ένα γκολ στο Euro 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου