Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

H... φορτωτική του Αυγενάκη και το μυστήριο με τον εξαφανισμένο πίνακα Νέα ερωτήματα για το άδειο γραφείο που παρέδωσε ο Λ. Αυγενάκης στον Κ. Τσιάρα.








Να σώσει την τιμή και την υπόληψη του Λευτέρη Αυγενάκη επιχείρησε πριν από λίγο μέσω άτυπης ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών το ΥΠΑΑΤ. Ο ίδιος ο πρώην ΥΠΑΑΤ, «μούγκα στη στρούγκα» για τις αποκαλύψεις του Ieidiseis.gr! Στην άτυπη ενημέρωση χαρακτηρίζονται τα δημοσιεύματα αναληθή, με την προσθήκη ότι κατά την αποχώρησή του από το ΥΠΑΑΤ πήρε μόνο όσα αντικείμενα ο ίδιος είχε φέρει από το προσωπικό του γραφείο.

«Οι πίνακες ζωγραφικής που ήταν αναρτημένοι στο γραφείο του Υπουργού κατά την θητεία του κ. Αυγενάκη, προήρχοντο από την προσωπική του συλλογή. Ήδη στη θέση τους έχουν αναρτηθεί οι πίνακες που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του ΥπΑΑΤ», λέει και παραθέτει τα σχετικά φωτογραφικά τεκμήρια!. Καλώς! Ρωτάμε, λοιπόν εμείς (σ.σ. τον Λευτ. Αυγενάκη φυσικά, όχι τη νέα ηγεσία του ΥΠΑΑΤ ): Αφού οι πίνακες ήταν κάπου εκεί γύρω, γιατί δεν είχαν μπει στη θέση τους πριν από την τελετή παράδοσης-παραλαβής, όπως η παράδοση αλλά και η αστική ευγένεια απαιτεί; Διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι ο νέος υπουργός Κ. Τσιάρας παρέλαβε «κουφάρι» και όχι υπουργικό γραφείο. Ούτε στυλό να υπογράψει, δεν βρήκε πάνω στο γραφείο του.











Έτσι κάνετε στο Ηράκλειο κ. Αυγενάκη; Δεν μάθατε τίποτα από την πληθωρική φιλοξενία που προσφέρουν στα Χανιά;

Επίσης, ο πρώην υπουργός δεν απάντησε τι ακριβώς μεταφέρθηκε με το φορτηγό της μεταφορικής που έμεινε για ώρες στην είσοδο του ΥΠΑΑΤ πριν ο ίδιος αποχωρήσει. Ούτε αν κάποιος κατέγραψε τις κούτες που βγήκαν από το υπουργείο. Περιείχαν, άραγε, αποσυναρμολογημένα έπιπλα; Και αν ναι, τα είχε φέρει από το σπίτι του ή τα παρήγγειλε με απευθείας ανάθεση; Περιείχαν μήπως laptops; Τα είχε φέρει από το σπίτι του ή τα προμηθεύτηκε επίσης με απευθείας ανάθεση; Και φυσικά, ούτε λέξη για το αν τηρήθηκε από τους υπηρεσιακούς το πρωτόκολλο παραλαβής όσων είχαν χρεωθεί στο υπουργικό γραφείο και πληρώθηκαν από τα λεφτά των φορολογούμενων αγροτών.


Μια ερώτηση ακόμα: Πώς είναι δυνατόν ο προσωπικός πίνακας του κ. Αυγενάκη να υπάρχει και στα παρακάτω στιγμιότυπα, όταν υπουργοί ήταν ο Μάκης Βορίδης το 2019 αλλά και νωρίτερα, το 2015, όταν υπουργός ήταν ο Βαγγέλης Αποστόλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου