Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024

Λίαμ Χέμσγουορθ: Αποθεώνει την Ελλάδα στο Instagram - Τι υπέροχο μέρος, έγραψε Οι φωτογραφίες που ανάρτησε από τις διακοπές με τη σύντροφό του






Ο Λίαμ Χέμσγουορθ έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα, κάτι το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Μέσα από το προφίλ του, ο ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το μπάνιο που έκανε στη θάλασσα, μαζί με τη σύντροφό του, Γαμπριέλα Μπρουκς. Στη λεζάντα, ο 34χρονος έγραψε: «Ελλάδα, τι υπέροχο μέρος».

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες






Στις 8 Ιουνίου, ο Χέμσγουορθ είχε πάει στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ μαζί με την Κάιλι Μινόγκ και τον Τζο Τζόνας. Το κοινό τους «εντόπισε» στις κερκίδες μαζί με τον Λουκ Έβανς. Εκείνοι δεν δίστασαν να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βίντεο με τους τέσσερίς τους και την παρέα τους, ανέβηκε στα social media από τον Έβανς και το αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram της. Στο κλιπ, ο Τζόνας κρατάει το κινητό και καταγράφει τον εαυτό του να χορεύει υπό τους ήχους του Κρις Μάρτιν και της παρέας του, ενώ δείχνει τους υπόλοιπους διάσημους φίλους του, που τον συνόδεψαν στη συναυλία.

Δείτε το βίντεο




Από το χολιγουντιανό «πηγαδάκι» δεν πέρασε απαρατήρητο και από θαμώνες, που ανέβασαν στα social media σχετικά κλιπ, όταν «εντόπισαν» τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές στο πλήθος.



Ο Λίαμ Χέμσγουορθ και ο Τζο Τζόνας ήταν καλεσμένοι και σε πάρτι για τα εγκαίνια ξενοδοχείου στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων, είδαν τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή που είχε στηθεί μια ανάσα από την πισίνα να ξεσηκώνει τον κόσμο τραγουδώντας. Ακόμη, εθεάθησαν αμφότεροι να διασκεδάζουν και στο Island, όπου ο Χρύσανθος Πανάς έτρεχε και δεν έφτανε για να προλάβει επώνυμες αφίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου