Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

O υψηλός πήχης του κυρίου Λοβέρδου...

 




Για εσωκομματικές εκλογές πάει το ΠΑΣΟΚ –ή τουλάχιστον αυτό ζητούν κάποιοι, πολλοί ή λίγοι. Κρίμα που έχει αποχωρήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, το στέλεχος που ξέρει να ανεβάζει ποσοστά στα κόμματα που ιδρύει: μέχρι και στο 1,45% έφτασε. Εξάλλου, είναι μαθημένος να βάζει στόχους και να ορίζει το ύψος του πήχη...

«Στόχος μας να είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα με ποσοστό κοντά στο 5%» είχε δηλώσει στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ αρχές Μαΐου.

 Ετοίμαζε, μάλιστα, βαλίτσες για τις Βρυξέλλες, όπου προγραμμάτιζε να μείνει μόνο για ένα διάστημα: «Δεν θα εξαντλήσω τη θητεία μου, διότι οι ευρωεκλογές γίνονται για Ευρωκοινοβούλιο πέντε ετών, άρα οι εθνικές εκλογές θα γίνουν σε δυόμισι χρόνια μετά τον Ιούνιο στην Ελλάδα. Συνεπώς ούτως ή άλλως η θητεία μου θα διακοπεί».

Θα επέστρεφε από τις Βρυξέλλες, έλεγε, γιατί «έχουμε συνεννοηθεί στο ψηφοδέλτιό μας ότι πρέπει να δουλέψουμε με πάρα πολλή ένταση και να διαψεύσουμε ότι οι Έλληνες ευρωβουλευτές πάνε εκεί για τα λεφτά και ότι δεν προσφέρουν. Διότι κάτι τέτοιο λένε οι πολίτες σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Γι’ αυτό οι πολίτες φρόντισαν να μείνει Ελλάδα. Για να δουλέψει σκληρά. Και για να μην νομίζει κανείς ότι στο Ευρωκοινοβούλιο πάνε μόνο για τα λεφτά...

Hard Dog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου