Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024

Ένα σκηνικό πολεμικής έντασης στο Αιγαίο με… ουρά νέα κούρσα εξοπλισμών Οι ίδιες διαρροές στα ίδια Μέσα και τους ίδιους ανθρώπους, όπως ακριβώς έκαναν και το καλοκαίρι του 2020.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ / EUROKINISSI

 

 


Ξανά μανά τα ίδια! Σκηνικό ελληνοτουρκικής κρίσης επιχειρείται να διαμορφωθεί από ορισμένα δικά μας σοβαροφανή ΜΜΕ όπως ακριβώς έκαναν και το καλοκαίρι του 2020! Οι ίδιες διαρροές στα ίδια Μέσα και στους ίδιους ανθρώπους. Τότε και τώρα διαρρέουν χάρτες με τη διάταξη των τουρκικών πλοίων, τότε στο Καστελόριζο και τώρα στην Κάσο… Ημερολόγιο «Θυέλλης» το 2020, καρμπόν το ίδιο και τώρα…

Λοιπόν ας σταματήσει το καλαμπουράκι. Με το πολεμικό σόου του 2020 η Ελλάδα αγόρασε με fast track διαδικασία αεροπλάνα Rafale και φρεγάτες Belharra. Τώρα τι θέλουν να αγοράσουν; Κορβέτες και περιπολικά ανοιχτής θαλάσσης; Ας τα πάρουν αφού ξέρουν ότι έχουν και την ευλογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την αγορά των F-35 γιατί, όπως είπε ο Αποστολάκης, στην παρούσα φάση μεγαλύτερη ανάγκη έχει το Ναυτικό για την ανανέωση του Στόλου του.


Επομένως οι μανδαρίνοι της εξουσίας και της παραεξουσίας ας συνεχίσουν απερίσπαστοι την έρευνα αγοράς για τα πλοία και ας μην διαταράσσουν τα μπάνια του Λαού με πολεμικά σενάρια επί χάρτου, ειδικά φέτος που αυτά τα μπάνια ο λαός τα πληρώνει κυριολεκτικά βαπορίσια με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια να έχουν φτάσει στον Θεό.

Νισάφι πια…
 











Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου