Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024

Καλοκαίρι 2024: Αυτές είναι οι σειρές σε επανάληψη που θα μας κρατήσουν συντροφιά Τα κανάλια επιστρατεύουν όλα τα «όπλα» που έχουν στις ταινιοθήκες τους για να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης τους καλοκαιρινούς μήνες.









 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Οι ζωντανές εκπομπές κατεβάζουν ρολά η μία μετά την άλλη, εκτός από κάποιες λιγοστές που ξεκινούν σήμερα με τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές που έμειναν πίσω παρά τον καύσωνα, για να μας ενημερώνουν και να μας διασκεδάζουν καθημερινά. Μαζί με τις ζωντανές εκπομπές, ολοκληρώνονται και οι σειρές που μας κρατούσαν παρέα τα βράδια από τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Δυστυχώς, οι τηλεθεατές, πλην εξαιρέσεων, δεν θα απουσιάζουν για δύο ολόκληρους μήνες. Στην πλειοψηφία τους, οι τυχεροί, θα λείψουν από τις δουλειές τους και τα σπίτια τους ένα δεκαπενθήμερο.


Αυτός σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις θα παραμείνουν ανοιχτές και το καλοκαίρι για να μας «δροσίσουν» με αγαπημένες σειρές που είδαμε και θα ξαναδούμε.

ALPHA  


Ο Alpha είναι από τους νικητές στη μάχη της μυθοπλασίας. Ο «Σασμός», παρά την πτώση που σημείωσε στα νούμερα τηλεθέασης την Τρίτη χρονιά, διατήρησε το προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στη ζώνη του. Με θετικό πρόσημο κατέβασαν ρολά και το «Προξενιό της Ιουλίας», ο «Παράδεισος των κυριών», Ο «Σκαραβαίος» και η «Μουρμούρα».

Για το καλοκαίρι ο Alpha επενδύει για άλλη μια φορά στο θρυλικό «Σόι σου», το οποίο βλέπαμε καθημερινά το μεσημέρι. Από δω και πέρα Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι θα μας κρατούν συντροφιά και στις 20:00 κάθε βράδυ.


MEGA

Το Mega έχει σίγουρα το προβάδισμα στην καλοκαιρινή διασκέδαση, αφού η ταινιοθήκη είναι με διαφορά η πιο πλούσια από όλες, διαθέτοντας πραγματικά «διαμάντια».

Για τους φανατικούς τηλεορασάκηδες λοιπόν, το «μεγάλο» κανάλι έχει φέτος πληθώρα επιλογών.


Στις 13:30 το «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη θυμίζει τις πρώτες ένδοξες ημέρες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ακολουθεί στις 15:10, η «Ντόλτσε Βίτα» με την Άννα Παναγιωτοπούλου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και τον Θανάση Ευθυμιάδη σε αξέχαστε στιγμές.

Στις 22:10 στην παρέα μας μπαίνουν η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Φώτης, ο Σπύρος και η Αγγέλα, η θρυλική παρέα του «Παρά Πέντε» ενώ το σαββατοκύριακο τη διασκέδασή μας αναλαμβάνουν οι «Τρεις Χάριτες» στις 17:10 με διπλό επεισόδιο και η «Ντόλτσε Βίτα» στις 21:00.

ANT1


«Άκρως Οικογενειακόν», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Φίλα τον βάτραχό σου», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και «Το καφέ της Χαράς» θα σκορπίσουν το γέλιο από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ1 θα μας κρατήσει συντροφιά το καλοκαίρι με μια σειρά που όσοι δεν την είδαν στην πρώτη προβολή της, αξίζει να την δουν, έστω και τώρα. Ο λόγος για την σειρά με τον παραπλανητικό τίτλο «Ζακέτα να πάρεις» που προβάλλεται καθημερινά στις 10 το πρωί.


MAKΕΔΟΝΙΑ TV

Το Μακεδονία TV έχει την ιδιαιτερότητα οι επαναλήψεις του να είναι καλύτερες από τα πρωτότυπα προγράμματά του. Οι πορωμένοι τηλεθεατές το γνωρίζουν γι’ αυτό και συντονίζονται στη συχνότητά του κάθε καλοκαίρι.

Από το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμά του επιλέγουμε τα διαχρονικά «Εγκλήματα» κάθε απόγευμα στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου