Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2024

Νέα επίδειξη αλαζονείας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η… κόπωση των πολιτών φταίει για τον εκλογικό καταποντισμό!




Αυτοθαυμάστηκε, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του εκ πεποιθήσεως μεταρρυθμιστή

Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που φαίνεται πως δεν πήρε κανένα μήνυμα από τον εκλογικό καταποντισμό των ευρωεκλογών.



Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον Enrico Letta, στο πλαίσιο του 28ου ετήσιου συνεδρίου «Economist Government Roundtable», δήλωσε ότι «η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, το δεύτερο ή τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στην Κεντροδεξιά ποσοστιαία στην Ευρώπη».

Για το αποτέλεσμα δε των ευρωεκλογών φταίει η… κόπωση των πολιτών! Μάλιστα επιχειρηματολόγησε κιόλας λέγοντας: «Είχαμε θέσει έναν στόχο που δεν πετύχαμε και λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου τα μηνύματα. Υπήρξε κόπωση των πολιτών λόγω των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων αλλά κάποιοι επίσης επέλεξαν τις ευρωεκλογές για να στείλουν μήνυμα για το κόστος διαβίωσης και αυτό είναι πρώτο θέμα στην ατζέντα».



Έθεσε και τον στόχο των επόμενων 4 κυβερνητικών ετών αναφέροντας πως θέλει να κλείσει η ψαλίδα με την Ευρώπη και επιμένοντας πως δεν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές και αυτές θα γίνουν το 2027.

Σχολίασε ακόμη ότι όσοι τον είχαν αμφισβητήσει όταν το έλεγε και στην πρώτη θητεία του θα διαψευσθούν και πάλι και όπως χαρακτηριστικά τόνισε «θα κριθούμε στο τέλος της 4ετιας».



Κατά τη συνήθη τακτική του αυτοθαυμάστηκε, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του εκ πεποιθήσεως μεταρρυθμιστή. Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε μια νωπή ισχυρή εντολή για να υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Το μήνυμα ήταν καθήστε να δουλέψετε και κάντε αυτά για τα οποία έχετε δεσμευθεί και σας ψηφίσαμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου