Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2024

«Ξέρεις ρε πόσα ξέρει ο Αυγενάκης για τον Μητσοτάκη»;









Η υπόθεση Αυγενάκη έχει προκαλέσει οργή στην ελληνική κοινωνία. Η αντιμετώπιση του πρώην υπουργού όμως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισύρει και εύλογα ερωτήματα για την απαλότητά με την οποία του φέρθηκε ο πρωθυπουργός.



Και δεν μιλάμε μόνο για την απόπειρα συγκάλυψης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες, μέχρι που δόθηκε το βίντεο από την επίθεση Αυγενάκη στον εργαζόμενο στη δημοσιότητα, ώστε να υπάρξουν οι εξελίξεις και η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλάμε για την πρωτοφανή απόφαση της μη διαγραφής Αυγενάκη από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και την σπουδή του Μητσοτάκη να επιστρέψει άρον – άρον στο Μαξίμου, ώστε να ενημερώσει ο ίδιος τον διαγραφέντα βουλευτή για την εξέλιξη!



Δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση, αρχηγός κόμματος, πολλώ δε πρωθυπουργός, να ενημερώνει προσωπικά έναν βουλευτή για την επικείμενη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα!

Όταν λοιπόν κάποιος κοινοβουλευτικός συντάκτης θέτει ανάλογα ερωτήματα σε κυβερνητικά στελέχη για αυτή την προνομιακή μεταχείριση Αυγενάκη, η απάντηση που παίρνει είναι εντυπωσιακή: «Ξέρεις ρε πόσα ξέρει ο Αυγενάκης για τον Μητσοτάκη»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου