Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2024

Τρίβει τα χέρια του ο Κυριάκος με τον σάλο για τον Αυγενάκη





Καλύτερα δεν γίνεται για τον Κυριάκο!

«Σανίδα σωτηρίας» αποτέλεσε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο σάλος που προκλήθηκε με την βίαιη επίθεση του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου.



Το σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στο φως, οι καταγγελίες, οι προκλητικές αντιδράσεις του πρώην υπουργού και εξελίξεις γύρω από τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κάπως έτσι, η προσοχή όλων στράφηκε στον ντόρο με τον νταή βουλευτή, με αποτέλεσμα να «καπελωθεί» το σφυροκόπημα των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά κατά του Μητσοτάκη, στην εκδήλωση για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, στο Πολεμικό Μουσείο. Δύο ομιλίες που προκάλεσαν πανικό και αμηχανία στο Μαξίμου, καθώς αποδόμησαν πλήρως τη στρατηγική Μητσοτάκη σε σημαντικούς τομείς όπως τα εθνικά θέματα, η εξωτερική πολιτική αλλά και τα εσωκομματικά, ζητήματα που έχουν εξοργίσει την παραδοσιακή δεξιά πτέρυγα.



Τρίβει τα χέρια του λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού τα νταηλίκια του Αυγενάκη αποτέλεσαν αφορμή να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου