Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2024

Λευτέρης Αυγενάκης: Το άγνωστο περιστατικό σε βάρος γυναίκας που διαφώνησε μαζί του – Τι είχε συμβεί

 

Λευτέρης Αυγενάκης: Το άγνωστο περιστατικό σε βάρος γυναίκας που διαφώνησε μαζί του – Τι είχε συμβεί

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του Λευτέρη Αυγενάκη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και γυναίκας εκπροσώπο φορέα που σχετίζεται με το υπουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ήταν λίγες μέρες πριν τον ανασχηματισμό και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχε προγραμματιστεί σύσκεψη για τις Διεπαγγελματικές οργανώσεις. Παρών ήταν ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης και διάφοροι εκπρόσωποι φορέων κτλ.

Κάποια στιγμή η συζήτηση στράφηκε στη θέσπιση οργάνου, το οποίο όμως δεν προβλεπόταν θεσμικά. Η εκπρόσωπος φορέα εξέφρασε τη διαφωνία της στον υπουργό, μέσα σε κόσμιο τρόπο, όπως σημείωσαν στο documentonews.gr κάποιοι εκ των παρισταμένων. Η διαφωνία δεν άρεσε στον υπουργό. Η σύσκεψη τελείωσε και οι παριστάμενοι ξεκίνησαν για να αποχωρήσουν. Καθώς έφευγαν η γυναίκα είπε στον υπουργό ότι στην ουσία δεν υπήρχε λόγος για ένταση διότι απλώς μετέφερε μια διαφωνία της. 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αυγενάκης φανερά ενοχλημένος της απευθύνθηκε με εντελώς άκομψο και αγενές ύφος λέγοντας της πως θα πρέπει να μάθει ποιο είναι το «μπόι» της. Η γυναίκα ανταπάντησε λέγοντας ότι είναι εκπρόσωπος φορέα και τότε ο Αυγενάκης με ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» της είπε να μην ξαναπατήσει στο υπουργείο, ότι δεν τη θέλει και ότι το υπουργείο είναι… δικό του.

Το περιστατικό έληξε εκεί. Η γυναίκα έφυγε κακήν κακώς φανερά ενοχλημένη. Λίγες μέρες μετά και ενώ ο Αυγενάκης είχε αποχωρήσει από το υπουργείο καθώς με απόφαση Μητσοτάκη έπαψε να είναι υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, το περιστατικό συζητήθηκε εκ νέου, σε μεταγενέστερη σύσκεψη των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων. Μάλιστα κάποιοι εκ των παρισταμένων αναρωτιόνταν, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να την υπερασπιστεί απέναντι στον αγενή υπουργό αλλά απάντηση δεν δόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου