Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024

Πώς κάνουμε οικονομία στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μας πληρώνοντας σε δόσεις με χρεωστική; Τι προβλέπει το καινοτόμο ετήσιο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, το οποίο συνδυάζει το χαμηλότερο κόστος με κορυφαία ευελιξία και απόλυτη διαφάνεια.






Είναι γεγονός, ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου με τον μήνα κοστίζει αρκετά ακριβότερα από την ετήσια. Ωστόσο, τα συμβόλαια δωδεκάμηνης διάρκειας είναι μεν οικονομικότερα, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων ζορίζονται να εξοφλήσουν το συνολικό ποσό προκαταβολικά για όλο το έτος, οπότε καταφεύγουν σε προγράμματα μικρότερης διάρκειας.

Φυσικά, υπάρχει και η εναλλακτική λύση της πληρωμής των ετήσιων ασφαλίστρων σε δόσεις με την πιστωτική κάρτα, όμως και εδώ εμφανίζονται συχνά προβλήματα. Κατ’ αρχάς, αρκετοί καταναλωτές δεν έχουν -είτε από άποψη είτε για προσωπικούς λόγους- πιστωτική κάρτα. Κατά δεύτερον, αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που προκύπτουν στην καθημερινότητά τους, αναγκάζονται να αφήνουν απλήρωτο ένα υπόλοιπο.


Όταν κάνουν λοιπόν ταμείο στο τέλος της χρονιάς, διαπιστώνουν με έκπληξη και... οδύνη, ότι έχουν επιβαρυνθεί με ένα αρκετά σεβαστό ποσό είτε επειδή επέλεξαν τη λύση των μηνιαίων συμβολαίων είτε επειδή είχαν εξοφλήσει το ετήσιο συμβόλαιο με πιστωτική κάρτα και επιβαρύνθηκαν με τα ανάλογα επιτόκια.

Πώς θα τους φαινόταν λοιπόν, αν μπορούσαν να επωφεληθούν από τα οικονομικότερα ετήσια ασφάλιστρα για το Ι.Χ. τους, σπάζοντας το ποσό σε ευέλικτες μηνιαίες δόσεις και μάλιστα με δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική και όχι με πιστωτική κάρτα;







Όχι, δεν πρόκειται για κάποια διαφημιστική παγίδα ή τέχνασμα, αλλά για κάτι που αποτελεί πραγματικότητα χάρη στο FlexiPay της Hellas Direct. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευέλικτη και απολύτως διαφανή πρόταση, η οποία προβλέπει την ετήσια ασφάλιση του οχήματος και την πληρωμή σε 12 μηνιαίες δόσεις με χρεωστική κάρτα. Το οικονομικό όφελος είναι σημαντικό και μπορεί να φτάσει, ανάλογα με την περίπτωση, έως και το 40% σε σχέση με την κλασική πληρωμή των ασφαλίστρων ανά μήνα!

Το ύψος των δόσεων είναι γνωστό στους οδηγούς από τη στιγμή που αγοράζουν την ασφάλεια αυτοκινήτου, για την οποία το μόνο που χρειάζεται είναι η χρεωστική τους. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή για τους χρήστες, αφού αρκεί να δώσουν μια πάγια εντολή πληρωμής των προκαθορισμένων ασφαλίστρων ανά μήνα, η οποία ανανεώνεται αυτόματα, οπότε απαλλάσσονται για τον επόμενο χρόνο από το άγχος. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο, επειδή δεν εμπλέκονται ενδιάμεσα στη συμφωνία μεταξύ του πελάτη και της ασφαλιστικής εταιρείας τράπεζες και δεν χρειάζονται αιτήσεις ούτε απαιτούνται εγκρίσεις.


Εννοείται, ότι χάρη στην εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει το συγκεκριμένο καινοτόμο πρόγραμμα, γίνεται πιο εύκολο και εφικτό να θωρακίσουν οι χρήστες την κινητή τους περιουσία επιλέγοντας ένα κορυφαίο πακέτο καλύψεων και όχι να περιοριστούν μόνο στις υποχρεωτικές.

Η Hellas Direct νιώθει -δικαιολογημένα- μεγάλη σιγουριά για τα μοναδικά πλεονεκτήματα του FlexiPay και το επιβεβαιώνει και στην πράξη. Γι αυτό και δεν δεσμεύει τους οδηγούς, οι οποίοι μπορούν να ακυρώσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, όποτε το θελήσουν και μάλιστα χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου