Τρίτη, Ιουλίου 16, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αίτημα να βρεθεί όλη η Εθνική δίπλα στον Αντετοκούνμπο - Θρίλερ με την επιστροφή Αίτημα από την ΕΟΚ στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για να βρεθεί ολόκληρη η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίπλα στον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής, Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελετή έναρξης.






 

 


Στην παρέλαση των αποστολών κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θέλει να βρεθεί σύσσωμη η Εθνική Ομάδα μπάσκετ, δίπλα στον σημαιοφόρο, Γιάννη Αντετοκούνμπο (μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη).

Το αίτημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops, κατατέθηκε από την ΕΟΚ στους διοργανωτές και μαζί με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.


Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα και συγκεκριμένα με την επιστροφή της ομάδας. Αναζητείται τρόπος, δηλαδή, για τη μετάβαση της στη Λιλ, όπου θα αγωνιστεί στους ομίλους του μπασκετικού τουρνουά ακριβώς την επόμενη ημέρα μετά την τελετή έναρξης.

Πώς θα επιστρέψει η Εθνική ομάδα στη Λιλ, μετά τελετή έναρξης στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα.




Η Λιλ απέχει από το Παρίσι 204 χιλιόμετρα, δηλαδή πάνω από δύο-δυόμισι ώρες οδικώς, αλλά μόλις μία ώρα και κάτι λεπτά με το γρήγορο τρένο.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της Εθνικής είναι στις 10 το βράδυ, οπότε υπάρχει χρόνος για την επιστροφή.


Σύντομα η ΕΟΚ και η Ολυμπιακή Επιτροπή θα ενημερωθούν για την κατάληξη του αιτήματος κι αν θα γίνει εφικτή η παρουσία της Εθνικής ομάδας στην τελετή έναρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου